Alin Nica, lider PNL: „Sunt şanse să ne întoarcem la guvernare. PNL e un partid responsabil”

Alin Nica, președintele PNL Timiș, a dezvăluit care sunt șansele ca PNL să revină în coaliția de guvernare alături de USR și UDMR.

12 oct. 2021, 16:29
Alin Nica, lider PNL: „Sunt şanse să ne întoarcem la guvernare. PNL e un partid responsabil”

„E puțin dificil să discutăm după cuvintele grele pe care domnul Cioloș și colegii le-au aruncat premierului Florin Cîțu. Dar ca un partid responsabil, evident că vom discuta”, a spus Alin Nica la Antena 3.

Întrebat dacă PNL se întoarce în coaliție de guvernare, Alin Nica a spus „sunt șanse”.  „Noi vom avea diseară ședința biroului permanent în care vom analiza toate opțiunile. Vom stabili calea de urmat în această ședință”, a completat Nica.

La rândul său, Iulian Bulai, întrebat ce oferă USR celor de la PNL ca să se întoarcă la guvernare, a declarat „Eu cred că această oportunitate e o șansă pentru PNL pentru a elimina un conflict între tabere. Există o șansă pentru PNL de a se reuni. PNL ar putea fi un mare câștigător al viitoarei guvernări. Ne unim toate forțele în jurul unui premier USR, Dacian Cioloș. Noi vom ajunge la o concluzie în urma discuțiilor și abia așteptăm să ajungem la negocieri cu PNL și UDMR. A fost doar o pauză a negocierilor, nu a fost o rupere a guvernării. Eu nu sunt responsabil cu negocierile din partea USR, dar orice opțiune este pe masă. Aceste discuții vor avea loc între negociatori în următoarele zile”.