Imagine şocantă cu un celebru fotbalist. Cum a ajuns să arate Samir Nasri la un an de la retragere FOTO

Samir Nasri, fostul internațional francez, acum în vârstă de 34 de ani, a avut o apariție impresionantă la un meci caritabil organizat la Marsilia.

14 oct. 2021, 15:59
Imagine şocantă cu un celebru fotbalist. Cum a ajuns să arate Samir Nasri la un an de la retragere FOTO

Imagine şocantă cu un celebru fotbalist. Samir Nasri, fostul internațional francez, acum în vârstă de 34 de ani, a avut o apariție impresionantă la un meci caritabil organizat la Marsilia.

Imagine şocantă cu un celebru fotbalist

Samir Nasri, fotbalist cu 41 de selcții și 5 goluri în naționala Franței, dublu campion în Premier League cu Manchester City, i-a șocat pe fani cu aspectul fizic, mai exact cu kilogramele în plus pe care le are în prezent.

Tom Cruise, transformare şocantă! Ce s-a întâmplat cu fața actorului de la Hollywood FOTO ŞI VIDEO

Fostul fotbalist al celor de la Manchester City, Olympique Marseille și FC Sevilla a participat la un meci demonstrativ, alături de foști fotbaliști importanți precum Robert Pires sau Didier Drogba. Samir Nasri a făcut parte din echipa legendelor care au evoluat pentru OM și s-a remarcat prin aspectul său, unul foarte diferit de vremea când evolua la nivel profesionist, cu multe kilograme în plus!

În anul petrecut la FC Sevilla, mai exact în decembrie 2016, Samir Nasri a făcut în SUA un tratament interzis, cu vitamine. Ca atare, a fost suspendat la începutul lui 2018 pentru un an, iar la revenirea în activitate a semnat cu West Ham.  După doar câteva luni a mers la Anderlecht, de care s-a despărțit oficial în iunie 2020. De atunci nu a mai jucat, iar la mai bine de un an distanță, s-a retras oficial.