Ministerele Cabinetului Ponta II vor fi MONOCOLORE

Membrii Alianţei USL au decis ca toate ministerele Cabinetului Ponta II să aibă conduceri monocolore, potrivit dcnews.ro. Maria Grapini, propusă pentru a ocupa funcţia de ministru al IMM-urilor, Turismului şi Mediului de afaceri, a declarat la România TV că s-a convenit acest lucru la nivelul USL, însă pot exista şi excepţii.

RomaniaTV.net
20 dec. 2012, 12:19
Ministerele Cabinetului Ponta II vor fi MONOCOLORE

Astfel, miniştrii şi secretarii de stat vor aparţine aceluiaşi partid.

Maria Grapini, propusă de Victor Ponta pentru a ocupa funcţia de ministru al IMM-urilor, Turismului şi al Mediului de afaceri, a confirmat informaţia pentru România TV şi a precizat că responsabilitatea va fi integral a partidului căruia i-a fost desemnat ministerul.

„Asta înseamnă că dacă vor fi doi secretari de stat într-un minister vor fi ai aceluiaşi partid. Nu vorbim de tot personalul, ci ministrul şi secretarii de stat vor fi de la acelaşi partid. S-a discutat, în principiu, problema aceasta, s-a convenit să rămână monocolor. Nu e bătut în cuie, dacă e o persoană foarte bună, rămâne persoana respectivă. Nu putem fi atât de segmentaţi în gândire„, a spus Grapini.