Horoscop rune Mihai Voropchievici. Pică sau trece Guvernul Ciucă? Cum va fi sfârştul de an pentru liderii politici

Din izolare, deoarece un membru al familiei are coronavirus, Mihai Voropchievici a realizat previziunile sfârşitului de an pentru liderii politici ai momentului în România.

30 oct. 2021, 23:34
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Pică sau trece Guvernul Ciucă? Cum va fi sfârştul de an pentru liderii politici

Horoscop rune Mihai Voropchievici.

  Numerologul Mihai Voropchievici i-a analizat pe liderii României şi a făcut previziuni despre cei care se află în prezent la conducerea ţării.

Mihai Voropchievici a făcut calculele numerologice, în funcţie de data de naştere a fiecărui lider, iar previziunile arată o răsturnare de situaţie în ceea ce priveşte criza politică în care ne aflăm.

Horoscop indian realizat de Mihai Voropchievici. Taurii îşi pot schimba cursul vieţii, Leii se pregătesc să lase în urmă lucruri de mare valoare
„Sănătatea e prioritară, noi suntem super ok. Lumea să stea linișțită, soiul rău nu piere. Începem cu domnul Florin Cîțu: anul ăsta are acum personal. Dânsul este pe val: individualismul și independența va prima. Prin ceea ce și-a propus a trecut pe pot de dădacă lângă premierul desemnat. Valul ăsta la el se manifestă total diferit. El va fi ajutat de mentorul său.

Domnul Ciucă nu are decât soarta domnului Dacian Cioloș. Mult zgomot pentru nimic. Are aceeași vibrație 5+5. Nu poate lua decizii în situație de criză. Doar Klaus Iohannis poate lua astfel de decizii.

Nominalizarea nu poate fi decât cel care este pe val în acest moment, Florin Cîțu, Persistă în „a avansa”. Încearcă să demonstreze numerologic că el este numărul 1″, mai spune celebrul numerolog

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Greșelile care alungă dragostea din viața zodiilor. Nativul care bate recordul!
Horoscop rune Mihai Voropchievici. „Profesorul Alexandru Rafila este un om extraordinar de bun, dar este prea blând ca să preia un astfel de post. El este o cifră de destin „2”, este bun sfătuitor. Ar fi mai indicat ca vice prim ministru.

Medicul Raed Arafat este la fel de distrugător ca domnul Cîțu. Toate măsurile pe care le-a luat… „4” înseamnă austeritate. Toate deciziile pe care le ia, le ia unanim. Dânsul este aducătorul de vești proaste,” a spus Voropchievici la Antena3.

Cristina Demetrescu, despre criza politică din România: „Marte intră în acţiune şi lupta se va ascuţi în continuare”

Cristina Demetrescu a vorbit, în cadrul emisiunii Voi cu Voicu, despre criza politică din România din punct de vedere astrologic. Când este vorba despre sănătatea noastră, este foarte adevărat că există o mare parte din populaţie care are nevoie de această mobilizare pentru că a înţeles toată lumea că nu toată lumea trebuie să gândească la fel.

Dar e vorba despre sănătatea mea. Nu am nevoie de preşedintele Iohannis să îmi spună când să mă duc să îmi fac o analiză de sânge sau să mă duc la stomatolog. Nu am ajuns în halul ăla încât nu mai pot să hotărăsc pentru mine.

Luna Neagră este pe zodia Gemeni, zodia preşedintelui, până pe 14 aprilie 2022. Nu doar atât, este vorba despre foarte multă manipulare, foarte multă ignoranţă, foarte multe minciuni. Lumea nu mai ştie ce să creadă.

Nu vorbim pentru cei care s-au decis să misiunea lor de viaţă este să distrugă această ţară printr-o comunicare perversă, ci vorbim despre oamenii nehotărâţi, oamenii vulnerabili, oamenii care nu mai ştiu ce să creadă, oamenii cărora le găseşti o frică pe care o aveau în subconştient şi atât le mai trebuia.

Propun un exerciţiu. Luăm pe cineva căruia îi e frică de avion şi îi propunem să facă o excursie gratis în Hawaii, concediu superb. Nu o să se urce în acel avion. Pentru că el va lua frica lui şi o va amplifica cu tot ce este mai rău. Povestea clasică a lui Ion Creangă, cu drobul de sare.

Sunt oameni în ţara asta care nu călătoresc nu pentru că nu au bani, ci pentru că le e frică de avion. Indiferent cât de frumos ar fi în această excursie, indiferent de şansele de prăbuşire ale unui avion. Pentru că frica este şi stă la baza tuturor acestor probleme şi de aici până la combinaţia asta cu ingredientele din imaginaţii bolnave se naşte ce s-a născut. Nu îţi vine să crezi. Şi pleacă de la negare: nu există, nu are cum.

Planeta „Profesor” în Vărsător vine cu nişte restricţii, cu nişte lecţii foarte importante. Jupiter în Vărsător spune: măi oamenilor, sunteţi liberi. Aţi luptat, aţi murit pentru libertatea voastră, faceţi ceea ce este bine. Un singur lucru poţi să nu acuzi politicienii: ţi-au pus la dispoziţie tot ce aveai nevoie ca să faci ceea ce trebuie şi să nu se ajungă aici.

Nu ştiu de ce, la momentul de faţă, ciolanul a devenit atât de apetisant în condiţiile în care, în mod normal, nici nu ar trebui să ai poftă de mâncare. În mod normal, cel mai înţelept lucru pe care puteau să îl facă era să îl voteze pe ăla care a fost desemnat şi cu asta basta. Au venit cu o platformă, lasă-i în pace.