Un milionar şi-a retras economiile de la bancă după ce s-a certat cu angajații pentru că nu avea mască. I-a pus să numere manual 780.000 de dolari

Un milionar chinez a decis să se răzbune pe angajații unei bănci, după un conflict cu agenții de pază, pornit de la faptul că nu avea mască de protecție în contextul restricţiilor COVID-19. Deranjat de gestul agenţilor de pază, bărbatul a decis să retragă din conturi nu mai puţin de cinci milioane de yuani chinezești (aproximativ 780.000 de dolari americani). Şi asta nu este tot, bărbatul a cerut banii să fie numărați manual.

31 oct. 2021, 14:01
Un milionar şi-a retras economiile de la bancă după ce s-a certat cu angajații pentru că nu avea mască. I-a pus să numere manual 780.000 de dolari

Un milionar din China și-a retras o parte din economiile de la bancă după ce s-a certat cu angajații de la pază pentru că nu avea mască. Bărbatul cunoscut drept „Sunwear” a scris pe o reţea de socializare că a retras cinci milioane de yuani chinezești (aproximativ 780.000 de dolari americani) de la Banca din Shanghai după ce a fost tratat într-un mod inacceptabil de către angajaţi ai băncii.

Sunwear a mai spus că banii retraşi reprezintă suma maximă pe care o putea scoate într-o singură zi şi a precizat că intenţionează să-şi transfere şi celalalte 10 milioane.

Citeşte şi: UE, acuzată că a discriminat nevaccinații în fața celor care au certificatul verde!

Potrivit reprezentanților băncii, bărbatul a decis să își retragă banii în urma unui conflict cu agenții de pază, pornit de la protocoalele COVID. Banca din Shanghai a transmis într-un comunicat că agenții nu i-au permis bărbatului accesul în bancă deoarece nu purta mască de protecție.

Ulterior, Sunwear a povestit că a uitat să își ia mască atunci când a plecat spre bancă și că le-a cerut angajaților băncii să îi furnizeze una sau să îl îndrume către un magazin de unde poate cumpăra. Bărbatul insistă că nu a refuzat să poarte mască și că respectă măsurile sanitare.

Citeşte şi: Anunțul serviciilor secrete americane despre originea COVID-19. Descoperire incredibilă!