UE, acuzată că a discriminat nevaccinații în fața celor care au certificatul verde!

Didier Reynders, comisarul european pentru Justiție, consideră că restricțiile cetățenilor nevaccinați sunt nefondate din moment ce a fost dovedit științific că cetățenii injectați pot avea virusul SARS-CoV-2.

31 oct. 2021, 09:48
UE, acuzată că a discriminat nevaccinații în fața celor care au certificatul verde!

UE, acuzată că a discriminat nevaccinații în fața celor care au certificatul verde! Didier Reynders, comisarul european pentru Justiție, consideră că restricțiile cetățenilor nevaccinați sunt nefondate din moment ce a fost dovedit științific că cetățenii injectați pot avea virusul SARS-CoV-2.

UE, acuzată că a discriminat nevaccinații în fața celor care au certificatul verde!

Avertismentul ferm al comisarului european pentru Justiție, Didier Reynders, a fost un răspuns la o întrebare primită de la europarlamentarii italieni Sergio Berlato și Vincenzo Sofo.

Anunțul serviciilor secrete americane despre originea COVID-19. Descoperire incredibilă!

„Având în vedere considerentul 36 din Regulamentul 2021/953 al Parlamentului European şi al Consiliului din 14 iunie 2021, care prevede că este interzisa discriminarea directă sau indirectă împotriva persoanelor nevaccinate:

  1. În opinia Comisiei, noul ”certificat verde” italian respectă cerinţele prevăzute în considerentul 36 menţionat mai sus?
  2. Numai persoanele vaccinate, care s-au vindecat de COVID-19 în ultimele 6 luni sau care și-au făcut un test rapid în ultimele 48 de ore au acces la: unităţi publice, spectacole, evenimente și competiții sportive, muzee, instituții culturale și locuri de cultură, piscine, săli de sport, centre de wellness, târguri, festivaluri, conferințe și congrese, spa, parcuri tematice și de distracție, centre culturale și de recreere, săli de jocuri și cazinouri și competiții publice. Nu îi discriminează acest lucru pe cei care au ales să nu se vaccineze sau care nu pot face vaccinul, dar respectă toate regulile de sănătate și igienă prescrise, mai ales că s-a dovedit științific că și persoanele vaccinate pot fi purtătoare de virusul COVID-19 și că, prin urmare, și ei ar trebui să facă un test rapid?
  3. Faptul că trebuie să faci un test rapid la fiecare 48 de ore are un cost semnificativ. Nu este și aceasta o sursă de discriminare?”, a fost răspunsul lui Didier Reynders.
    În răspunsul său oficial, comisarul european pentru Justiţie, Didier Reynders, a adăugat că se urmărește facilizarea dreptului la libera circulație în UE pentru nevaccinați.

Românii, catalogați drept ”idioții Europei” de jurnaliștii germani. Situația epidemiologică din țara noastră, descrisă drept o catastrofă

Regulamentul 2021/953 al Parlamentului European și al Consiliului privind certificatul digital COVID al UE se bazează pe articolul 21, din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene și urmărește să faciliteze acest drept la libera circulație în Uniunea Europeană. Pentru a se asigura că persoanele nevaccinate pot beneficia și de libera circulație, regulamentul stabilește un cadru la nivelul UE pentru eliberarea, verificarea și acceptarea nu numai a certificatelor de vaccinare, ci și a certificatelor de testare și vindecare. Regulamentul afirmă în mod clar că vaccinarea nu este o condiție prealabilă pentru exercitarea dreptului de liberă circulație”, a încheiat comisarul european pentru Justiție, Didier Reynders.