Anunțul serviciilor secrete americane despre originea COVID-19. Descoperire incredibilă!

Serviciile de informații americane au susținut că există posibilitatea să nu poată vreodată să stabilească de unde a apărut COVID-19, însă au ajuns la concluzia că boala nu a fost creată ca armă biologică.

30 oct. 2021, 11:19
Anunțul serviciilor secrete americane despre originea COVID-19. Descoperire incredibilă!

Anunțul serviciilor secrete americane despre originea COVID-19. Serviciile de informații americane au susținut că există posibilitatea să nu poată vreodată să stabilească de unde a apărut COVID-19, însă au ajuns la concluzia că boala nu a fost creată ca armă biologică.

Anunțul serviciilor secrete americane despre originea COVID-19

Într-o evaluare actualizată a cercetării, Biroul Directorului Serviciilor Naționale de Informații (ODNI) a spus că transmiterea de la animal la om şi un accident de laborator sunt două ipoteze plauzibile legat de felul în care s-a răspândit boala. Cu toate astea, nu au existat suficiente informaţii pentru a ajunge la o concluzie definitivă.

Românii, catalogați drept ”idioții Europei” de jurnaliștii germani. Situația epidemiologică din țara noastră, descrisă drept o catastrofă

Noile informații prezentate vineri de serviciile secretate au fost publicate într-un raport declasificat ce reprezintă o actualizare a analizei de 90 de zile emisă de administraţia preşedintelui Joe Biden în luna august. Președintele american a cerut în luna mai serviciilor de informații americane să „își dubleze eforturile” pentru a explica originea COVID, inclusiv teoria apariţiei lui din laborator, și a cerut un raport lămuritor în termen de 90 de zile.

Teoria conform căreia coronavirusul a fost scăpat accidental de la Institutul de virologie din Wuhan, la sfârșitul anului 2019, unde se desfăşurau cercetări asupra virusului la lilieci, a fost mult timp promovată drept o posibilă cauză a pandemiei.