Unul dintre motivele tăcerii lui Borcea: Şi-a spart telefonul, de nervi

Aşteptat să facă declaraţii după derby-ul Dinamo - Steaua, Cristi Borcea a pus pe jar întreaga presă, care încearcă să afle cauzele izolării sale.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 13:03
Unul dintre motivele tăcerii lui Borcea: Şi-a spart telefonul, de nervi

Căutat de presă, dar şi de apropiaţi, după înfrângerea suferită de Dinamo în derby-ul cu Steaua, Cristi Borcea a fost de negăsit, deşi la Miami era plină zi, ora 15.30 când s-a încheiat meciul din Ştefan cel Mare.

Tăcerea prelungită a acţionarului dinamovist i-a pus pe jar pe jurnaliştii care ar fi dorit să afle opinia învinsului, mai ales că acesta era convins că echipa sa va câştiga în faţa rivalilor. Au fost căutate motivele care l-ar fi determinat pe Borcea să se izoleze de prieteni şi să refuze apariţiile publice, iar Onlinesport susţine că a găsit adevăratul motiv, citând surse apropiate acţionarului dinamovist.

„De nervi, el şi-a spart telefonul şi nu a dorit să discute cu nimeni din ţară”, scrie site-ul. Asta după ce la pauză a vorbit cu Nicolae Badea, căruia i-a spus convins că Dinamo va câştiga cu 3-1. După partidă, Borcea a fost asaltat cu telefoane. Cel mai insistent a fost Gigi Becali, care în cele din urma l-a sunat pe numarul soţiei.