Mădălina Ghenea, senzualitate debordantă pe covorul roșu, alături de Lady Gaga și Salma Hayek, la premiera filmului ”House of Gucci”

Mădălina Ghenea a avut o prezență de-a dreptul strălucitoare pe covorul roșu la premiera filmului "House of Gucci", unde s-a afișat lângă vedete de top precum Lady Gaga, Salma Hayek sau Jeremy Irons.

10 nov. 2021, 23:42

Mădălina Ghenea (34 de ani) a participat marți, 9 noiembrie, la Londra, la premiera mult așteptatului film ”House of Gucci”, în care românca a jucat alături de laureați ai premiului Oscar precum Al Pacino, Salma Hayek sau Jeremy Irons.

Cu ocazia lansării, pe covorul roșu, Mădălina Ghenea a acaparat toate privirile cu rochia sa super-sexy, cu un decolteu impresionant, românca fiind considerată atracția serii din punct de vedere al aspectului fizic.

Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția. Ce ţinute a purtat românca FOTO

Ghenea a apărut într-o poză oficială cu actorii ce fac parte din distribuția filmului House of Gucci, astfel românca s-a afișat lângă Lady Gaga, Jared Leto, regizorul Ridley Scott, Jeremy Irons sau Salma Hayek.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LGPY (@ladygagapy_)

Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino. A apărut trailer-ul oficial al filmului ”House of Gucci”

Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino. Actriţa joacă alături de nume grele precum Lady Gaga, Adam Driver si Jared Leto. De altfel, românca a fost surprinsă cu ocazia filmărilor la brațul lui Al Pacino, americanul ajuns la 81 de ani.

Lansarea filmului va avea loc peste Ocean, în Canada, la 24 noiembrie, însă până atunci fanii se pot delecta cu trailer-ul oficial, apărut zilele trecute.

Mădălina Ghenea, surprinsă la plajă cu noul iubit. Cine este norocosul FOTO ŞI VIDEO
De altfel, Mădălina Ghenea a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, unde s-a mândrit cu faptul că face parte din această producție de excepție, așteptată cu sufletul la gură de cinefili.