Poveste de dragoste cu final neaşteptat, în Botoşani. Tânără dată în judecată de iubit, după ce l-a părăsit pentru că a avut o relație și cu mama ei

O tânără din Botoşani a fost dată în judecată de iubit, după ce l-a părăsit pentru că a avut o relație și cu mama ei. Bărbatul i-a cerut fetei să-i restituie toţi banii pe care acesta i-a trimis din străinătate pentru construcţia unei case.

22 nov. 2021, 11:07
Poveste de dragoste cu final neaşteptat, în Botoşani. Tânără dată în judecată de iubit, după ce l-a părăsit pentru că a avut o relație și cu mama ei

Tânără dată în judecată de iubit, după ce l-a părăsit pentru că a avut o relație și cu mama ei. Povestea de dragoste dintre doi tineri din Botoşani s-a mutat în sala de judecată, după ce fata a aflat că cel cu care voia să-şi construiască o familie a avut o relaţie şi cu mama acesteia.

Tânără dată în judecată de iubit, după ce l-a părăsit pentru că a avut o relație și cu mama ei

După ce a fost părăsit, bărbatul şi-a dat fosta iubită în judecată, cerând să-i dea înapoi toţi banii pe care acesta i-a trimis tinerei din străinătate pentru construcţia unei case.

Totul a început în 2010, atunci când bărbatul a început o relație amoroasă cu mama tinerei. Idila dintre cei doi nu a durat, însă, prea mult. După cinci ani, tânărul a început să o curteze pe fiica femeii. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi, astfel încât aceştia s-au mutat împreună şi au început să-şi facă planuri de viitor.

Citeşte şi Percheziţii la domiciliul lui Cristian Dide într-un dosar DIICOT privind substanţe interzise

Bărbatul a plecat la muncă în străinătate pentru a strânge bani de casă. De patru ori pe an venea în ţară, iar între timp trimitea bani iubitei sale, care a cumpărat un teren pe care apoi au început să-și ridice casa, potrivit Monitorul de Botoşani.

Povestea de dragoste dintre cei doi tineri s-a terminat în 2019, atunci când tânăra a aflat că iubitul său a avut înainte o relație chiar cu mama ei. I-a spus că-i va înapoia toți banii trimiși și chiar a început să-i restituie din sumă.

Lucrurile nu s-au oprit aici. În toamna anului 2019, bărbatul a dat-o în judecată pe fosta iubită, cerându-i banii trimiși înapoi. În replică, femeia l-a dat și ea în judecată, solicitându-i daune morale de 30.000 de euro, ca urmare a prejudiciului de imagine ce i-a fost creat în comunitatea din care face parte.

După mai multe audieri şi probe aduse în instanţă, judecătorii au obligat-o pe tânără să-i restituie fostului iubit suma de 91.630,18 lei, ce i-a fost virată de acesta din urmă în perioada 17 iulie 2016 – 11 aprilie 2019.

Sentinţa nu a fost definitivă, iar tânăra a făcut apel. Dosarul a fost preluat de Tribunalul Botoşani.

Citeşte şi Diana Şoşoacă îi dă în judecată pe poliţiştii care au amendat-o după ce i-a dat dedicații lui Raed Arafat: „În timpul cântatului, plămânii au nevoie de aer!”