Caz șocant în Alba Iulia! O femeie, găsită moartă pe terasa unui hotel

O femeie a fost descoperită decedată marți dimineața, în jurul orei 08.00, pe terasa exterioară a Hotelului Cetate din Alba Iulia.

30 nov. 2021, 09:38
Caz șocant în Alba Iulia! O femeie, găsită moartă pe terasa unui hotel

Caz șocant în Alba Iulia! O femeie, găsită moartă pe terasa unui hotel

Femeia ar fi murit după ce a căzut de le etajul hotelului din Alba Iulia.

Potrivit Poliţiei, „o persoană de sex feminin este decedată în zona Hotelului Cetate din Alba Iulia, posibil căzută de la înălţime”.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit pe terasa hotelului, care are privire spre catedrala din Alba Iulia.

Femeia ar fi căzut de la etajul 8. Cercetările sunt în desfășurare, oamenii legii încearcă să afle ce s-a întâmplat exact cu victima.

Un profesor de la Facultatea de Medicină din Cluj a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui hotel

Un profesor de 33 de ani de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj s-a sinucis, aruncându-se de la etajul unui hotel din oraş.

Cadrul didactic era, de asemenea, medic specialist în genetică medicală şi lucra un spital cunoscut din Cluj-Napoca, potrivit Cluj24.ro.

Medicul era cazat de marţi, 19 octombrie, la etajul cinci al hotelului, iar miercuri, el s-ar fi aruncat de pe balcon.

”Lucra la laborator, aveam ceva mai mult de lucru în această perioadă, dar își făcea treaba. Regretăm această pierdere, este o mare tristețe între noi, cei care l-am cunoscut și am lucrat cu el”, a spus un coleg al acestuia.

Se pare că medicul trebuia marți să meargă la prietena sa, tot medic, dar de altă specialitate, care avea cheile de la locuința lui, dar nu a mai ajuns la ea.

”Aceasta l-a așteptat toată noaptea și nu știa unde e, el nu a dat niciun semn. Apoi a aflat că s-a aruncat de la etaj. Este devastată. Nici ea nu și-a dat seama că ar fi avut probleme”, a precizat un alt coleg.

Victima era asistent universitar la UMF Cluj şi se pare că suferea de o depresie.