Monica Popa, atac dur la adresa lui Arafat după apariția tulpinii africane: „E un nespecialist”

Monica Pop vine cu un atac dur la adresa lui Raed Arafat. Aceeasta se întreabă, pe pagina sa de Facebook, în ce calitate vorbește șeful DSU despre noua tulpină a coronavirusului, și spune despre șeful DSU că este „un nespecialist”.

30 nov. 2021, 15:40
Monica Popa, atac dur la adresa lui Arafat după apariția tulpinii africane: „E un nespecialist”

Monica Popa, atac dur la adresa lui Arafat. Medicul oftalmolog continuă apoi reproșurile la adresa șefului DSU, Raed Arafat.

Monica Popa, atac dur la adresa lui Arafat după apariția tulpinii africane: „E un nespecialist. Va scădea credibilitatea”

„Românii știu! Avem ministru al Sănătății un cunoscut profesor doctor de specialitate! De ce și în ce calitate vorbește domnul dr. Arafat, un nespecialist, despre noua tulpină? Va scădea și mai mult credibilitatea!

Ce politică medicală de pandemie este cea condusă de adjunctul ministrului de interne?!

Cea în care se induce panica, teama, opresiunea, depresia, neîncrederea în spitale , libera circulație a celor vaccinați netestați, care se știe bine că pot raspândi boala?! Netestarea în masă de teama reducerii vaccinării? Pedepsirea celor care spun aceste lucruri? Catalogarea lor într-un registru nereal, mincinos, ca să se poată disculpa pt lanțul de greșeli de atitudine și dezinformare??!! Poliție medicală…”, a spus Monica Pop, pe contul personal de Facebook.

Citește și: EXCLUSIV | Cine sunt cele patru firme care se bat să furnizeze concentratoare de oxigen în pandemie. ONAC negociază inclusiv cu Deltamed, acuzată de legături cu Raed Arafat, dar şi cu Vitalaire care a încasat bani în numele a 1.500 de morți de la 41 de case județene, plus București
Nu este prima dată când Monica Pop vine cu critici dure la adresa șefului DSU. În urmă doar cu câteva săptămâni, aceasta îl cataloga pe Arafat drept „polițist de oprimare și abuzuri”.

„Scrisoare deschisă către decidenți: Vreți să abateți atenția și să dați vina pentru eșecul vizibil al strategiei din pandemie pe cei cîțiva care au avut curaj și demnitate să vorbească public despre erorile și neadevărurile spuse de decidenți, în frunte cu dr. Arafat.

O armată de civili, poliție și militari, cei care dețineți puterea, admiteți că ați fost atât de slabi și de neconvingători încât v-au învins cîțiva, cîștigând încrederea a 70% din populație? Nu, voi ați pierdut încrederea a 70% din români, prin manevrele voastre”, scria recent Monica Pop.

Citește și: PSD renunţă la prezentarea Programului de guvernare, întrucât nu a primit aviz din partea DSU. Ironii la adresa lui Arafat şi a PNL. Rafila: Măsurile de sănătate publică trebuie luate de Ministerul Sănătăţii