Inna face dezvăluiri surprinzătoare: Când m-am întâlnit cu Jay-Z m-am simţit ca o fată dintr-un oraş mic, ce îşi trăieşte visul

INNA e una dintre cele mai îndrăgite cântărețe și are un succes fulminant atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

26 dec. 2021, 19:19
Inna face dezvăluiri surprinzătoare: Când m-am întâlnit cu Jay-Z m-am simţit ca o fată dintr-un oraş mic, ce îşi trăieşte visul

Inna face dezvăluiri surprinzătoare. Vedeta este una dintre cele mai cunoscute cântărețe românce în plan internaţional, cu numeroase colaborări, a descoperit muzica din familie.

Inna face dezvăluiri surprinzătoare: Când m-am întâlnit cu Jay-Z m-am simţit ca o fată dintr-un oraş mic, ce îşi trăieşte visul

Puțini știu însă că mama vedetei a fost interpretă de muzică populară, iar bunicii ei au susținut-o să meargă la corul bisericii. INNA a reușit să lanseze un album sub egida casei de discuri Roc Nation a lui Jay-Z, artist pe care l-a şi cunoscut.

”Atunci când am început cariera muzicală, iniţial aveam un proiect pop rock şi aveam numele de scenă Alessandra. Dar când am înregistrat piesa „Hot“, care era un alt gen muzical, discutam cu managerul meu ce nume să aibă noul meu proiect şi ne-am gândit la numele INNA, pentru că aşa îmi spunea şi mă alinta bunicul meu, o persoană foarte importantă din viaţa mea. Cred că este un nume care mi-a purtat noroc, mai ales pentru că are această însemnătate super personală.

Am început să învăţ spaniolă când eram mică şi mă uitam la TV, la telenovele, ca mulţi alţii din generaţia mea. Am învăţat uşor, îmi plăcea mult. Apoi, când mi-am început cariera muzicală, a fost un pas firesc să cânt în limba spaniolă, mai ales că aveam un fanbase în creştere din ţările vorbitoare de limbă spaniolă. Am avut multe colaborări cu artişti vorbitori de limbă spaniolă, am avut multe turnee în Mexic, am avut multe piese în spaniolă. Totul a culminat cu albumul „Yo“ pe care l-am compus integral în limba spaniolă şi pe care l-am lansat cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, unul dintre momentele super-relevante din cariera mea.

Întâlnirea cu Jay Z a fost un moment unic în viaţa şi în cariera mea, pentru care sunt extrem de recunoscătoare! Am muncit mult, constant, împreună cu echipa mea de management de la Global Records, cu producătorii şi songwriterii de acolo. Am lucrat cu David Ciente pentru acest album şi a ieşit un produs excelent, care nouă ne-a plăcut enorm şi se pare că nu am fost singurii. Am avut un turneu de promovare în State, am vorbit cu cele mai mari publicaţii de acolo, a fost senzaţional!

Emoţie puternică, inspiraţie, recunoştinţă. A fost unul dintre momentele în care mă simţeam acea fată dintr-un mic oraş de la Marea Neagră, din România, care a ajuns să trăiască un vis, uneori mai mare decât ea. Dar a fost un moment de care m-am bucurat la maximum!”, a declarat Inna, pentru Adevărul.

Citește și: Ce spune Inna despre planurile cu Deliric: „Eu şi iubitul meu suntem spontani”