Ce spune Inna despre planurile cu Deliric: „Eu şi iubitul meu suntem spontani”

Ce spune Inna despre planurile cu Deliric. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care, la început, au ţinut-o ascunscă de ochii publicului. Acum, nu se mai feresc şi împărtăşesc sentimentele, dar şi planurile de viitor.

23 dec. 2021, 11:19
Ce spune Inna despre planurile cu Deliric: „Eu şi iubitul meu suntem spontani”
Ce spune Inna despre planurile cu Deliric

Ce spune Inna despre planurile cu Deliric. Anul 2021 a fost unul foarte bun pentru artistă, atât pe plan profesional, cât şi pe cel personal. Succesul nu a venit doar în muzică, ci şi în alte proiecte, pe care cântăreaţa le-a derulat în acest an.

Citeşte şi: Inna, dezvăluiri despre viitorul cu Deliric: „Mereu mi-am dorit copii”. Ce nu ar face niciodată cu un bărbat

Ce spune Inna despre planurile cu Deliric

2021 a fost un an excelent și sunt super recunoscătoare! A fost un an cu multe piese lansate, cu colaborări cu artiști mari, pe care îi apreciez, cum ar fi Alok, DJ-ul numărul 5 în lume, Sofi Tukker și cea mai recentă colaborare cu Sean Paul pentru ”Up”.

În plus, am avut concerte, am făcut cel de-al doilea sezon de „Dance Queen’s House”, o sesiune muzicală de 16 zile cu multă distracție, surprize, cu 8 episoade pe canalul meu de YouTube, în urmă căreia voi lansa un nou album.

Am făcut parte din cel de-al doilea sezon de Masked Singer, în calitate de detectiv, am lansat propria mea colecție cu About You, am avut multe proiecte frumoase de care sunt încântată.

Un an bun în care am avut și am în continuare oameni dragi, familie, prieteni, echipă.

De Crăciun, voi petrece cu iubitul meu (n.r. Deliric) și cu familiile noastre, în București. De Revelion voi avea un concert în România, la Craiova, și apoi voi pleca în Turcia, unde am mai multe concerte. Deci va fi un Revelion cu activitate! 

Clar, mereu îmi doresc o vacanță! Dar iubitul meu și cu mine suntem spontani, așa că încă nu am decis următoarea destinație de vacanță„, a declarat Inna pentru Click.ro.