Situaţie şocantă la Constanţa: Cadavrul unui bărbat, devorat de animale, găsit pe marginea unui drum

Miercuri dimineaţă, la marginea localităţii Valea Dacilor din judeţul Constanţa, a fost descoperit cadavrul unui bărbat, devorat de animale, anchetatorii pornind de la ipoteza că bărbatul a fost victima unui accident rutier, ce s-a soldat cu fuga de la locul faptei

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 12:00
Situaţie şocantă la Constanţa: Cadavrul unui bărbat, devorat de animale, găsit pe marginea unui drum

Poliţiştii constănţeni au declarat că trupul bărbatului a fost descoperit de către un localnic, la aproximativ un kilometru de localitatea Valea Dacilor, pe marginea DJ 381 Valea Dacilor – Medigidia, la trei metri distanţă de şosea.
În urma unei anchete de la faţa locului s-a stabilit că victima este un bărbat din Valea Dacilor, în vârstă de 45 de ani, crescător de animale. De asemenea, poliţiştii spun că decesul s-a înregistrat în cursul nopţii de marţi spre miercuri.

În ceea ce priveşte circumstanţele în care s-a produs incidentul, surse din rândul anchetatorilor spun că principala variantă pe care o iau în calcul este aceea a unui accident rutier cu fugă de la faţa locului şi tâlhărie urmată de moartea victimei.

„În zona în care a fost găsit trupul au fost descoperite elemente de la mai multe maşini, am identificat cel puţin două mărci, dar care ar putea proveni de la accidente mai vechi. Pe şosea nu am descoperit încă urmele producerii unui accident, dar cercetările sunt abia la început. Pentru moment nu excludem nicio ipoteză, dar mai multe vom şti după ce va fi făcutănecropsia şi se va stabili cauza decesului”, afirmă sursele.