De ce boală suferă Andreea Esca. Vedeta le-a mărturisit fanilor: „M-a însoţit toată viaţa”

De ce boală suferă Andreea Esca. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite prezentatoare de ştiri din România, însă nimeni nu ştie cu ce probleme de sănătate se confruntă. Vedeta a făcut dezvăluiri pe reţelele de socializare.

09 ian. 2022, 16:21
De ce boală suferă Andreea Esca. Vedeta le-a mărturisit fanilor: „M-a însoţit toată viaţa”
De ce boală suferă Andreea Esca

De ce boală suferă Andreea Esca. Într-o postare pe contul de Instagram, ştirista le-a povestit celor care îi urmăresc activitatea din mediul online că are miopie și că, de fapt, poartă ochelari.

Citeşte şi: Andreea Esca, imagini de colecție alături de familia soțului, la petrecerea de Crăciun din Franța. Soacra vedetei este o femeie superbă

De ce boală suferă Andreea Esca

Vedeta a mărturisit că dintotdeauna i-au plăcut ochelarii și că atunci când este la pupitrul știrilor poartă, de fapt, lentile de contact.

Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar că să-mi ia niște ochelari cu rame roz.

Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viață. Și am rămas fan ochelari, chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi”, spune Andreea Esca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Fanii au reacționat imediat, postarea Andreei Esca adunând zeci de mii de aprecieri. Unii chiar au lăsat și comentarii în care îi spuneau prezentatoarei de știri că îi stă foarte bine cu ochelari.

Da ești foarte frumoasă/ Ce bine îți vin/ Da, doamna profesoară/ Și eu făceam același lucru cu mama, sunt fan ochelari/ Arăți și mai tânără!/ Da, mai ales când nu vrei să vezi pe cineva. Îi dai jos și… magie”, sunt doar o parte din comentariile pe care fanii i le-au lăsat Andreei Esca.

În ce își investește Andreea Esca banii

Puțini știu însă în ce își investește frumoasa vedetă întreaga avere. Prezentatoarea Pro TV este posesoarea a mai multor imobile din Cluj, pe care le va transforma într-un hotel de lux.

Mai mult decât atât, Andreea Esca a finalizat o investiţie tot în domeniul turismului, un resort, lângă Sibiu. Esca a cumpărat mai multe căsuţe vechi din lemn, pe care le-a renovat şi le-a transformat în obiective turistice.

Nu ştiu cum să fac să le spun oamenilor că sunt atât de bogaţi prin tradiţia pe care o au încât trebuie doar s-o păstreze. Nu vrem ca cineva să aducă oraşul la ţară! Că de aia vin oamenii la ţară, să vadă tradiţie, să regăsească ceva.

Nu poţi să regăseşti ceva dacă vii şi găseşti nişte lucruri noi care nu au nicio legătură cu locul acesta. Trebuie să păstraţi ce aveţi, trebuie să încercaţi să refaceţi ceea ce aţi avut.

Sigur, cu confortul de rigoare dar nu schimbând complet felul în care arată, că e păcat. Sunteţi aşa de bogaţi, trăiţi în fiecare zi înt-un loc atât de bogat, pe care trebuie să-l preţuiţi şi, cu siguranţă, pe termen lung, va fi un şi mai mare câştig pentru toţi.

Haideţi să păstrăm ce avem! (…) Avem un loc aşa de frumos, vreau să fiu mândră de el şi să aduc, în continuare, o mulţime de oameni să-l vadă. Sunt mândră că bunicul meu este de aici, am să vin aici şi am să lupt în continuare să fie Porumbacul de Sus aşa cum trebuie să fie”, spunea Andreea Esca pentru Click.