Andreea Esca, imagini de colecție alături de familia soțului, la petrecerea de Crăciun din Franța. Soacra vedetei este o femeie superbă

Andreea Esca a arătat fanilor poze extrem de rare de la petrecerea de Crăciun, care a avut loc în Franța, acolo unde locuiește familia soțului ei.

25 dec. 2021, 17:40

Andreea Esca, 49 de ani, a postat pe Instagram imagini extrem de rare de la petrecerea de Crăciun în familie, care a avut loc în Franța, acolo unde locuiesc și bunicii paterni ai Alexiei Eram.

Andreea Esca a câştigat procesul cu doctoriţa din Focşani. Cât trebuie să plătească femeia

Imaginile postate de celebra prezentatoare de la PRO TV sunt o incursiune în atmosfera de sărbătoare care a invadat și familia Andreei Esca. Vedeta a decis să petreacă ziua de Crăciun în Franța, unde se află și socrii ei.

În fotografii apar soțul ei, Alexandre Eram, părinții acestuia precum și sora sa alături  de soț și copii.

Andreea Esca a ținut o petrecere de sărbători și în România, iar în poze apăreau părinții ei, precum și Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram. În imaginile din Franța, îi putem admira pe socrii Andreei Esca, pe cumnata ei, adică sora lui Alexandre Eram și pe soțul acesteia.

Andreea Esca, mesaj emoţionant de ziua tatălui ei. Dumitru Esca a împlinit 83 de ani

Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine și arhitect de profesie. Soția lui, soacra Andreei Esca, este o franțuzoaică distinsă, ai cărei ochi superbi i-a moștenit și nepoata Alexia. Sora lui Alexandre Eram, Melanie Eram Drubigny, apare lângă soțul ei, Antoine. „Crăciun fericit din partea familiei noastre internationale”, a scris Andreea, ]n dreptul imaginilor.
Știrista de la PRO TV și Alexandre Eram sunt căsătoriți din 2000 și au împreună doi copii, Alexia (21 de ani) și Aris (18 ani).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)