Cum arată şi cu ce se ocupă sora lui Connect-R. Artistul a făcut declaraţii despre familia lui

Cum arată şi cu ce se ocupă sora lui Connect-R. Artistul provine dintr-o familie modestă, însă artistul și sora lui au fost crescuți în iubire și înțelegere și au luptat să scape de sărăcie. Este mândru de tot parcursul său şi a vorbit cu sinceritate despre momentele grele din viața sa.

17 ian. 2022, 11:03
Cum arată şi cu ce se ocupă sora lui Connect-R. Artistul a făcut declaraţii despre familia lui
Cum arată şi cu ce se ocupă sora lui Connect-R

Cum arată şi cu ce se ocupă sora lui Connect-R. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a povestit că a vândut ziare și a lucrat ca tinichigiu auto înainte de a face muzică.

Citeşte şi: Dani Oțil, ironii acide către Connect-R după declarațiile șocante despre consumul de substanțe: „Faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”

Cum arată şi cu ce se ocupă sora lui Connect-R

30 de lei câștigam. Îmi ajungeau să iau țigări, îmi luam ceva de la un fast-food și un suc. Cuvântul vocație, cred că vine de la vocie. Vocea care va striga dinuntrul tău.

Și când am lucrat ca tinichigiu auto…când m-a dat afară, m-a văzut cu foaia și pixul scriam versuri. Și mi-a zis: du-te și fă ce crezi tu, meseria asta nu e de tine! Îi mulțumesc acum, pentru că fac ceea ce trebuie!„, a mărturisit Connect-R la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Astăzi nu mai duce lipsă de nimic, pentru că a ajuns un mare artist, compozitor și producător. Însă, odată cu succesul au apărut și alte griji pentru Connect-R și din acest motiv a angajat-o și pe sora sa să-l ajute la casa de producție pe care o deține.

Da, banii m-au schimbat în bine. Banii participă la fericire, dar în niciun caz nu fac parte din esența fericirii. Sunt un tip haotic, uit să plătesc salarii. De-asta, mai nou, în afară de contabil, mai am o asistentă, pe sora mea.

Ce nu au înțeles ei, la un moment dat ei amenințau că pleacă șia m spus. Niciodată un artist, un leader de trupă nu o să stea într-un chitarist, chiar dacă îi iubesc pe toți, dar oamenii vin pentru cel care deschide gura.„, a spus Connect-R.