Connect-R a clarificat relația dintre el și manelistul Tzancă Uraganu: „El poate să mărturisească lucrul ăsta”

Connect-R a mărturisit în cadrul unei emisiuni care este relația dintre el și Tzancă Uraganu. Vedeta și-a dat cu părerea despre mai mulți artiști din industria muzicală și nu a ocolit nici zona manelelor.

12 ian. 2022, 09:03
Connect-R a clarificat relația dintre el și manelistul Tzancă Uraganu: „El poate să mărturisească lucrul ăsta”

Connect-R și-a dat cu părerea, în cadrul unei emisiuni TV, despre mai artiști din lumea manelelor, inclusiv despre Tzancă Uraganu. Vedeta nu a ocolit să spună sincer care este impresia pe care i-a lăsat-o celebrul manelist după o scurtă întâlnire.

Connect-R s-a despărțit de logodnică înainte de nuntă. „Am părăsit-o pur și simplu!”

La momentul actual Tzancă Uraganu se numără printre maneliștii cu cel mai mare succes la public atunci, iar numeroasele vizualizări de pe YouTube sunt dovada vie în acest sens.

Connect-R nu a putut nega impactul lui Tzancă Uraganu asupra industriei muzicale și a recunoscut că îl apreciază pentru talentul său, dar și pentru caracter.

Connect-R a povestit cu nostalgie momentul în care l-a cunoscut pentru prima dată pe manelist. Fostul concurent de la Asia Express a mărturisit că l-a luat în brațe pe Tzancă Uraganu și l-a pupat atunci când s-au întâlnit.

Connect-R a povestit că se regăsește în unele dintre piesele celebrului manelist și că pe una dintre ele, o piesă în limba romani, a ascultat-o de foarte multe ori, fiind de-a dreptul impresionat de versurile melodiei.

”Când l-am văzut pe Tzancă Uraganu, și el poate să mărturisească lucrul ăsta, eu l-am luat și l-am pupat și mi-am făcut poză cu el, pentru că am ascultat cred că obsesiv o melodie de-a lui, piesa se numește Vai, cu un text excepțional. Niște versuri deep”, a povestit Connect-R în cadrul unei emisiuni TV.

Connect-R, atac la adresa lui Alex Velea: „Are o estetică, pe care nu o mai foloseşte. Trapanelele sunt sub nivelul lui”

Connect-R, atac la adresa lui Alex Velea. „Dacă dragostea dispare” este piesa pe care au avut-o împreună şi care a adunat peste un milion de vizualizări. Odată cu succesul piesei, în relaţia celor doi au început să apară primele neînţelegeri.

Connect-R, despre consumul de cocaină: „Mă dureau organele. Dimineaţa aveam palpitaţii puternice şi simţeam o răceală pe piept”

„Niciodată nu m-a furat Alex Velea. Nu avea cu ce să mă fure. Într-adevăr, eram frustrat că lumea asocia piesa doar cu Alex Velea. El este un monstru de talent.

Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierei era uşor diferite. A avut şi el, bineînţeles, o nemulţumire. Este un episod, pe care nu are rost să îl povestesc.

Cert este că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem să avem o relaţie de prietenie. Cred că suntem total diferiţi„, a declarat artistul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Connect-R, atac la adresa lui Alex Velea

Connect-R nu este de acord cu trapanelele şi consideră că Alex Velea, colegul său de breaslă, nu ar fi trebuit să cânte aşa ceva.

„Vreau să recunosc faptul că am fost prea în personajul meu, în mintea mea superficială, când am spus lucrul ăsta. Fiecare om este liber să facă orice vrea. Îmi cer scuze faţă de Alex Velea şi faţă de toţi cei care fac trapanele, că am avut acel gest.

Consider, personal, că sunt multe trapanele, chiar şi de la Alex, cu o consistenţă lirică sub nivelul pe care ştiam eu că îl are Alex Velea. Dar asta nu are nicio legătură cu Velea, ca şi artist. Personal, cred într-o estetică, pe care Velea, ca artist, o are şi pe care nu o mai foloseşte. Asta e părerea mea„, a mai declarat Connect-R.