Horoscopul iubirii februarie 2022. Zodiile care vor avea parte de cel mai frumos Valentine’s Day! Totul le merge de minune

E luna iubirii, iar nativii zodiacului se las duși de val în această perioadă. Februarie este luna în care cei mai mulți dintre noi caută relații de iubire sau încearcă să reaprindă pasiuni uitate.

01 feb. 2022, 17:18
Horoscopul iubirii februarie 2022. Zodiile care vor avea parte de cel mai frumos Valentine’s Day! Totul le merge de minune

Horoscopul iubirii februarie 2022. Marte și Venus vor aduce în acestă lună noi povești de iubire, însă comunicarea romantică și întâlnirile de dragoste sunt destul de rezervate. Cu toate acestea, timpul este favorabil pentru a pune în discuție probleme importante, dar și pentru a planifica un viitor comun.

Horoscopul iubirii februarie 2022. Zodiile care vor avea parte de cel mai frumos Valentine’s Day! Totul le merge de minune

Berbec

Chiar dacă ești ca o albinuță din floare în floare, iată că la sfârșitul lunii februarie iubirea te va lovi neașteptat. Urmează o perioadă de stabilitatea și liniște sufletească în viața ta.

Taur

Urmează surprize mari și neașteptate din partea partenerului, însă seriozitatea relației depinde doar de tine și de deciziile pe care urmează să le iei. În cazul în care relația se încheie abrupt, n-o să ai parte de prea multă singurătate, fiindcă o sa apară rapid altcineva în viața ta.

Gemeni

Vei simți o conexiune mai profundă ca niciodată față de persoana iubită, astfel că sunt luate decizii importante cu privire la viitor. Luna februarie o să fie una liniștită în cuplu.

Rac

Sunt șanse mari să te dezici de anumite relații din trecut care ți-au făcut mult rău, însă acesta este un lucru bun. Este posibil să apară conflicte minore și certuri, însă acest lucru nu va dura mult iar spre sfârșitul lunii lucrurile vor reintra la normal.

Citește și: Horoscop Urania 29 ianuarie – 4 februarie 2022. Luna Nouă în Vărsător ne ajută să evoluăm spiritual şi să ne clarificăm aspecte importante din viaţa noastră
Leu

Este posibil să începi o nouă relație în luna februarie, iar dragostea își dă creativitatea de care ai nevoie pentru a reuși în tot ceea ce ți-ai propus.

Fecioară

Luna asta o să fie extrem de importantă din toate punctele de vedere, însă trebuie să ai grijă fiindcă mai multe probleme necesită rezolvare. Reușești să te impui în fața partenerului, iar asta o să te ajute mult.

Citește continuarea aici.

Citește și: EXCLUSIV Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea. A doua parte a lunii vine cu probleme pentru toate zodiile: Berbecii au conflicte cu partenerul, Leii primesc o veste proastă, Fecioarele rămân în pană de bani