Românii au talent 2022. “Fiul flautului” transformă orice obiect într-un instrument muzical. I-a uimit pe juraţi cântând la peria de WC şi la pompa de desfundat chiuveta

Cristophe Servas este fascinat de instrumentele muzicale de pe la vârsta de 15 ani. Cântă la tot ce prinde, de la mătură până la peria de spălat WC-ul. Juraţii au fost şocaţi să vadă cu câtă uşurinţă “Fiul flautului” transformă un obiect banal într-un instrument muzical.

11 feb. 2022, 21:17
Românii au talent 2022. “Fiul flautului” transformă orice obiect într-un instrument muzical. I-a uimit pe juraţi cântând la peria de WC şi la pompa de desfundat chiuveta

Românii au talent 2022. Cristophe transformă obiectele pe care oamenii de obicei le aruncă în instrumente muzicale. Mai întâi le repară, apoi le dă o funcție muzicală. El poate mătura şi la aceeaşi mătură să şi cânte.

Conceptul lui Cristophe vizează un nou ciclu de obiecte și o funcție nouă, magică. Transformarea obiectelor banale în instrumente muzicale reprezintă pentru el experimentarea unei alternative poetice a poluării. Oricât de strucat sau de vechi ar fi un obiect, tânărul transformă şi foloseşte cu succes.

Visul lui este să transforme insula de plastic ce plutește în ocean într-o orchestră simfonică. Cel mai fericit a fost când a locuit printre cai și copaci, potrivit site-ului romaniiautalent.protv.ro

Lui Christophe i se spune și “Fiul flautului”, iar jurații au rămas impresionați de momentul său. Printre “instrumentele” la care a cântat pe scenă enumerăm: peria de WC, pompă de desfundat chiuveta sau un băț de schi.

Citeste si Andra face dezvăluiri din culise: ce nu se vede la TV din noul sezon Românii au talent!

Smiley: „Nu am mai văzut așa ceva în viața mea!”.

Andra: „Tu îți dai seama cât de talentat ești și ce ureche muzicală poți să ai ca să creezi muzică din orice lucru pe care îl găsești! E incredibil! Jos pălăria în fața ta!”.

Andi: „Creativitate maximă și execuție impecabilă! Niciodată nu mi-am pus problema că poți face ceva atât de frumos cu o perie de WC”.

Citeste si Românii au talent 2022. Povestea impresionantă a lui Emanuel Ion, tânărul care a reușit să ia primul Golden Buzz: E și un avantaj să fii nevăzător. Vedem lumea așa cum vrem noi