Andra face dezvăluiri din culise: ce nu se vede la TV din noul sezon Românii au talent!

Andra a dat detalii mai puţin cunoscute publicului despre sezonul 12 al emisiunii "Românii au talent" de la Pro TV. Vedeta a dezvăluit ce aduce nou acest sezon și cum se înțelege cu ceilalți membri de la masa juriului.

11 feb. 2022, 11:16
Andra face dezvăluiri din culise: ce nu se vede la TV din noul sezon Românii au talent!
Andra face dezvăluiri din culisele noului sezon "Românii au talent"

Andra face dezvăluiri din culise: ce nu se vede la TV din noul sezon Românii au talent! Jurata a vorbit despre noii colegi de la masa juriului, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, dar și cum este acum atmosfera la filmări.

Andra face dezvăluiri din culise: ce nu se vede la TV din noul sezon Românii au talent!

„M-am bucurat mult să mă revăd cu echipa de producție și colegii de platou. Le simt lipsa între sezoane și mă umplu de energie zilele de filmare! Suntem într-o nouă formulă la masa juriului și, ca întotdeauna, atmosfera e foarte plăcută, ne amuzăm foarte tare împreună. Când emisiunea a debutat, în 2011, eram tot singura femeie de la masa juriului. Nu am simțit niciodată că acolo merg ca femeie și lângă mine sunt femei sau bărbați, eu sunt acolo în calitate de artistă, de om de televiziune, iar lângă mine sunt persoane cu un cuvânt de spus în teatru, televiziune, film, muzică sau în alte domenii conexe”, a spus Andra pentru Viva!.

Românii au talent 2022. Povestea impresionantă a lui Emanuel Ion, tânărul care a reușit să ia primul Golden Buzz: „E și un avantaj să fii nevăzător. Vedem lumea așa cum vrem noi”

Vedeta are acum doi colegi noi, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete: „Îi cunoșteam deja pe Dragoș și pe Mihai, sunt foarte bucuroasă că ni s-au alăturat. Dragoș este un om foarte cald și luminos, iar Mihai este, evident, amuzant și plin de viață, așa cum publicul îi cunoaște deja din proiectele de succes care le-au adus notorietate. Cred că vor aduce un aer proaspăt formatului în acest sezon cu personalitățile și cu perspectivele lor”.

Românii au talent 2022. Cine este fetiţa care l-a făcut să plângă pe Bobonete. Povestea sa este impresionantă VIDEO

Întrebată dacă ar fi participat la un astfel de concurs când era copil, Andra a răspuns: „Cred că ar fi fost imposibil pentru părinți să mă împiedice să particip! Când eram mică și știam deja că vreau să fiu artistă, să cânt, îmi doream să existe mai multe emisiuni, mai multe formate în care să am ocazia să arăt ce pot! Am fost la „Tip Top Minitop”! Clar aș fi venit! Dacă aș fi avut o zi bună, și nu m-aș fi pierdut de emoție, sper că la finalul numărului meu aș fi auzit ceva despre „piele de găină” și aș fi primit un Golden Buzz!”.