Românii au talent 2022. Povestea impresionantă a lui Emanuel Ion, tânărul care a reușit să ia primul Golden Buzz: E și un avantaj să fii nevăzător. Vedem lumea așa cum vrem noi

Emanuel Ion este primul concurent care a reușit să dea pe spate juriul de la Românii au talent și a obținut primul Golden Buzz.

09 feb. 2022, 09:19
Românii au talent 2022. Povestea impresionantă a lui Emanuel Ion, tânărul care a reușit să ia primul Golden Buzz: E și un avantaj să fii nevăzător. Vedem lumea așa cum vrem noi

Românii au talent 2022. Adolescentul în vârstă de 16 ani are o poveste fabuloasă. Este nevăzător, însă acest lucru nu l-a oprit niciodată în a-și urma visele și a lupta pentru ceea ce își dorește.

Românii au talent 2022. Povestea impresionantă a lui Emanuel Ion, tânărul care a reușit să ia primul Golden Buzz:

”Se poate orice, trebuie doar să vrei. Eu cânt la cinci instrumente, mai știu la câteva dar nu ma bazez pe ele. Știu că în ziua mea mama a mutat mobila din casă, tatăl meu a plecat la muncă. Știam fiecare loc, dar în ziua aceea s-a mutat un dulap. Noi suntem cinci frați în total. Eu sunt singurul băiat, eu am mai mulți frați, dar nu biolgici. Am trei surori biologice și încă una adoptată, nu e găsită pe stradă așa cum s-a zis, este adusă de mătușa ei.

E și un avantaj să fii nevăzător. Vedem lumea așa cum vrem noi. Este lumea mea, pot să o fac cum vreau eu în imaginea mea și în mintea mea. Pentru mine muzica este absolut totul. Mă relaxează în tot. Când sunt trist, apăsat pe suflet, mă închid în cameră la mine și cânt la orgă. Eu nu cânt o piesă așa, încep să compun. Muzica vreau să rămână ca un hobby. Eu mă imaginez, că fiind mai mare, trebuie să îmi câștig existența. Vreau să lucre în IT, aceasta vreau să fie munca mea, dar muzica va fi hobby. Mă văd cântând pe scene. Limbajul de programare, e un manual complicat, nu s-a mai continuat dezvoltarea lui. L-am învățat de pe manualul lui și suplimentar codurile de la jocuri. Am făcut un acordor de chitară cu sunete, special pentru mine.

Tatăl meu e pastor, slujim la biserica din Năvodari, eu cânt la pian și mai cânt și la cahon. Nu pot spune că am o iubită, există o fată pe care o plac. Viața mea este ca a unui om normal. Niciodată nu vreau să fie diferențe între mine și un om normal. De când m-am născut, fratele meu Gabi, m-a încurajat. Sunt unele lucruri pe care un nevăzător chiar nu se poate face.”, a declarat băiatul.

Citește și: Emanuel Ion a primit primul Golden Buzz la Românii au talent 2022. Tânărul nevăzător a impresionat-o pe Andra VIDEO