Dieta cu care Daniela Gyorfi se menţine la 49 kg. De când a renunţat la cartofi prăjiţi şi alte secrete pentru silueta de viespe

La peste 50 de ani, Daniela Gyorfi reușește să se mențină la 49 de kilograme. Ce dietă urmează și la ce alte trucuri de slăbire a apelat.

23 feb. 2022, 18:29

Pentru Daniela Gyorfi si pentru iubitul ei, George, alimentatia corecta este foarte importanta. Amindoi sint adeptii unui stil de viata sanatos si echilibrat.

Daniela Gyorfi urmeaza o dieta recomandata de un nutritionist. Pentru a avea rezultate sigure, a apelat la sfaturile unui specialist. Aceasta are acum un regim personalizat, strict pentru metabolismul ei. Dar cand are o sedinta foto sau un clip video in agenda, Daniela Gyorfi face foamea. Lucru pe care NU vi-l recomandam!

Dieta fără alimente interzise cu care a slăbit Cristina Şişcanu: „Reţetele sunt foarte gustoase şi uşor de făcut!”
Dieta Daniela Gyorfi – regim de la nutritionist si foamea
”Am și eu momente în care mai pun pe mine. Iar un kilogram, două, la 1,64, se văd. Am rugat un specialist să-mi facă un regim personalizat. Fac asta de fiecare dată (n.r. foamea) când urmează vreo ședință foto sau filmări la videoclip. Adică mănânc mai nimic”, a mărturisit cântăreața.

Cum a slăbit Silvia Dumitrescu 15 kg. Dieta fenomenală care a ajutat-o să topească multe kilograme, deşi are mari probleme cu tiroida
„Toate procedurile pe care le fac pentru întreținere, le-am pus pe pagina mea de Instagram și vă puteți uita acolo. Chiar acum sunt la un salon de beauty și fac împachetări cu vin, la 70 grade, stau 45 de minute. Topește celulita, te întinerește și are mare impact asupra pielii. Am mai făcut și împachetări cu ciocolată, dar nu au dat așa randament ca cele cu vin roșu (n.r. vinul roșu este tonifiant, antioxidant, remodelant, regenerativ, anticelulitic, relaxant, exfoliant). Fac tratamente corporale o dată pe săptămână. Nu sunt exagerate, ci de bun simț, în general vacuum și diverse împachetări! Am grijă la dietă, la ce mănânc. Mănânc multe fructe, legume, salate multe în perioada asta, pește, fructe de mare. Mai scap și la o pizza, îmi plac și mie clătitele, cartofii prăjiți, mai mănânc și paste câteodată, dar nu zi de zi. Sunt zile în care mănânc și zile în care nu mănânc!’, declara Daniela Gyorfi.

SECRETELE DANIELEI:

  •  multa miscare
    salate si mincaruri in stare cit mai naturala
    eliminarea din alimentatie a grasimilor, dulciurilor, fast-food-ului, cartofilor prajiti

SECRETELE LUI GEORGE:

  •  cel putin 2 litri de apa plata pe zi
    exercitii fizice
    ultima masa din zi – inainte de ora 18, cel mult o salata

Zilnic, Daniela si George isi verifica greutatea, spun ca este important sa stii din timp daca ai pus un kilogram, doua. Cind ne-am cunoscut, Daniela avea 45 de kilograme si vroia sa mai dea jos vreo 2 – ”asa ma simt eu bine, la 43 de kilograme. Cind ajung la 47, deja ma apuca disperarea !”

Dietă de vedetă. “Trebuie să recunosc că nu neapărat mă abţin, de când mă ştiu, nu neapărat ţin un regim strict. Îmi plac şi mie cartofii prăjiţi, îmi plac şi mie dulciurile, dar… nu beau, nu fumez, nu beau băuturi acidulate, nu mănânc tocăniţe, când şi când supe, supe creme, dar mă rog… destul de rar. Mănânc salate, foarte multe fructe. Am grijă la ce mănânc şi încerc măcar odată pe săptămână să îmi fac de cap, în sensul că mănânc ceea ce îmi place… 67 centimetri în talie… Când am fost gravidă am luat aproape 11 kilograme”, a declarat Daniela Gyorfi într-un interviu pentru postul TV Antena Stars.