Ce dietă ţine Cristina Ich. Vedeta se mândreşte cu o siluetă trasă prin inel

Ce dietă ţine Cristina Ich. Are 35 de ani şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, nu doar datorită chipului său, ci şi a fizicului, care este tras prin inel. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că nu face eforturi mari pentru a fi slabă.

24 feb. 2022, 16:48
Ce dietă ţine Cristina Ich. Vedeta se mândreşte cu o siluetă trasă prin inel
Ce dietă ţine Cristina Ich

Ce dietă ţine Cristina Ich. Chiar dacă are o genă foarte bună, iubita lui Alex Piţurcă nu exagerează cu mâncatul excesiv. ba din contră. Conform spuselor ei, singurul lucru pe care-l face este să mănânce o dată la 12 sau la 16 ore şi a explicat că nu merge la sală, pentru că nu are timp.

Ce dietă ţine Cristina Ich

Cristina Ich a mărturisit că seamănă cu mama ei la piele, o femeie la fel de frumoasă. Mai demult, ea declara că și-ar dori să se mai îngrașe și să fie la fel ca atunci când era însărcinată, când avea puțin peste 60 de kilograme.

Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar, la corp, nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunosc.

Sincer, îmi mai doresc să mă mai îngraș, ca să arăt cum eram în timpul sarcinii, însă nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 și un pic de kilograme‘, a povestit Cristina Ich.

Citeşte şi: Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au despărţit. Prima reacţie a influenceriţei: „Aveţi impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie?”

Cristina Ich, de urgență la spital cu micuţul Noah

Vedeta, pe numele real Cristina Micu, a anunţat pe rețelele de socializare că s-a sperat foarte tare după ce fiul ei, Noah, s-a îmbolnăvit, făcând febră mare.

Cristina Ich s-a dus cu copilul la spital, acolo unde i-a făcut mai multe analizeze, însă după câteva ore i s-a spus că nu e de internet și a plecat cu el acasă! Numai că abia acum avea să înceapă nebunia!

Am avut câteva zile de coșmar, mai ales că eu nu am mai avut probleme cu Noah până acum: colici, dureri de burtă, maxim a avut o febră 38 care nu era nimic îngrijorător, acum a ținut-o numai în 40-41 cu 5 a avut-o într-o seară.

M-am speriat atât de tare. A avut numai febră 40, 41 cu 5… Am fost cu el la spital, analize, și mi s-a zis că nu era de internare. Dar trei zile la rând a avut doar 40 și 41, febră! Copilul meu putea să intre în convulsii și ei îmi ziceau să stau liniștită. Copilului nu îi trecea febra nici cu cele mai puternice medicamente și vomita întruna.

Greșeala mea a fost că l-am dus imediat la analize. Când a făcut febră 39 l-am dus imediat la analize și cred că organismul n-a avut timp să arate că e ceva bacterial și atunci n-a ieșit nimic. Dar 100% era ceva bacterial, că n-ai cum”, a spus Cristina Ich.