Relaţia dintre Gabriela Prisăcariu şi Cătălin Botezatu: „Dani știe de idila noastră, nu se supără”

Relaţia dintre Gabriela Prisăcariu şi Cătălin Botezatu. Designerul a fost cel care a lansat-o în showbiz pe soţia lui Dani Oţil, după ce a blondina a câştigat emisiunea „Supermodels”. Cei doi s-au bucurat să se revadă la un eveniment și au fost puși pe glume.

20 apr. 2022, 13:28
Relaţia dintre Gabriela Prisăcariu şi Cătălin Botezatu: „Dani știe de idila noastră, nu se supără”
Relaţia dintre Gabriela Prisăcariu şi Cătălin Botezatu

Relaţia dintre Gabriela Prisăcariu şi Cătălin Botezatu. Marți seară, vedetele și-au dat întâlnire la un eveniment monden din București, acolo unde au fost şi Cătălin Botezatu, dar și Gabriela Prisăcariu.

Relaţia dintre Gabriela Prisăcariu şi Cătălin Botezatu

Blondina este o fire glumeaţă şi nu a ezitat să facă haz de relaţia cu Cătălin Botezatu. „Dani știe de idila noastră, nu se supără”, a spus fotomodelul, potrivit Click!.

Cătălin Botezatu a ajutat-o pe soția lui Dani Oțil în cariera sa, astfel că între ei a rămas o frumoasă relație de prietenie. De fiecare dată când se întâlnesc, cei doi stau la povești și se bucură de revedere.

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil. Declaraţia neaşteptată a blondinei „Credeți-mă, nu este micuț deloc”

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor a fost unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. În cea mai nouă ediţie, Dani Oțil a avut parte și de roast, făcut chiar de soţia lui, Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu a făcut o serie de glume la adresa acestuia, printre care una dintre ele face referire la fosta iubită a prezentatorului, Mihaela Rădulescu. „Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela Prisacariu.