Incepe! Ghid de supravietuire Mercur retrograd de primavara. Ce sa faci si ce sa nu faci

Intre 10 mai si 3 iunie, Mercur va trece in miscare retrograda din vorbarestul Gemeni in romanticul Taur.

10 mai 2022, 21:06
Incepe! Ghid de supravietuire Mercur retrograd de primavara. Ce sa faci si ce sa nu faci

Si am ajuns si la cel de-al doilea Mercur retrograd (din cele patru) ale anului 2022. Te poti astepta la confuzii in ceea ce priveste stima de sine, banii, relatiile! Fii pregatit! Acest ghid de supravietuire te va invata ce sa faci si ce sa nu faci ca sa treci peste dramaticul Mercur retrograd.

1. Verifica tot
Prima parte din miscarea retrograda a lui Mercur se petrece in semnul nativ – Gemeni – ceea ce inseamna, de obicei haos in zona tehnologiei. Pot aparea probleme in distribuirea materialelor in social media. Se poate strica laptop-ul sau computerul etc. Verifica orice informatie urmeaza sa distribui in online.

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Zodiile de pământ schimbă macazul
2. Nu face rezervari de calatorii
Mercur retrograd nu este cea mai buna perioada sa faci rezervari pentru calatorii sau zboruri cu avionul. Mercur retrograd in Gemeni pune foarte mare presiune pe aceasta zona. Pot aparea intarzieri sau anulari de zbor. Este posibil ca rezervarea sa nu fi fost operata in sistemul informatic si sa te trezesti la destinatie ca nu ai camera. Amana astefel de planuri de vacanta pentru perioada in care Mercur NU este retrograd.

3. Verifica trimiterea email-urilor
Mercur retrograd iti poate da batai de cap in aceasta zona. Mai ales dupa ce Mercur trece in zodia Taurului. Pentru a evita orice fel de neplacere, verifica trimiterea textelor, atasamentelor sau chiar a mailurilor in sine. Exista posibilitatea ca ele sa nu „plece”, iar tu sa crezi ca sunt trimise.

Horoscop Maria Sârbu. Ce aduce săptămâna pentru fiecare zodie. Mercur retrograd încurcă ițele.
4. Nu lua decizii pripite
Perioada dintre Gemenii cei ganditori si Taurul cel incapatanat, retrogradarea lui Mercur poate aduce multe tensiuni care sa genereze decizii irationale. Atentie la consecintele pe termen lung ale faptelor tale!

5. Revizuieste-ti finantele
Pe masura de Mercur se apropie de Taur, incep si problemele legate de bani si posesiuni. Incearca sa nu arunci cu banii in stanga si in dreapta pe produse constisitoare. Fa-ti un plan de cheltuieli bine structurat si incearca sa te tii de el. Altfel poti ramane „falit”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.