Horoscop Maria Sârbu. Ce aduce săptămâna pentru fiecare zodie. Mercur retrograd încurcă ițele

Săptămâna 9-15 mai 2022 va fi una destul de interesantă, din care vom avea foarte multe de învățat, potrivit astrologului Maria Sârbu. Iată previziunile pentru fiecare zodie!

10 mai 2022, 19:54
Horoscop Maria Sârbu. Ce aduce săptămâna pentru fiecare zodie. Mercur retrograd încurcă ițele

Horoscop Maria Sârbu. Berbecii trebuie să conștientizeze că lucrurile sunt în favoarea lor și sunt ceva mai răsfățați de astre. Pe de altă parte, Jupiter extinde energia pe care această persoană o au. Trebuie să fie, așadar, atenți la impulsivitate. Taurii trebuie să aibă grijă la bani. Să fie foarte atenți la ce anume achiziționează. Mercur retrograd le poate încurca ițele.

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Zodiile de pământ schimbă macazul
Gemenii au parte de armonie interioară. Mercur retrograd îi poate premia dacă învață anumite lecții repede. Pot apărea unele probleme în familie. Racii își pun tot felul de întrebări. Caută noi drumuri și noi răspunsuri. Mulți dintre nativi s-ar putea să aibă parte de avansări pe plan profesional.

Leii trebuie să rezolve anumite traume, iar perioada de Mercur retrograd e benefică pentru cei care vor să scape de necazuri. În mijlocul săptămânii, nativii de foc încep să facă eforturi tot mai mare pentru a avea succes. Munca lor va fi recunoscută.

Fecioarele trebuie să își echilibreze emisferele cerebrale până ajung la un echilibru. Trebuie să stea mai mult pe sentimente, pe emoții. Pot păși pe un teritoriu plin de suferințe, dar doar așa își pot vindeca rănile sufletului.

Previziuni rune. WUNJO aduce belşug şi fericire, ce zodie este binecuvântată toată săptămâna

Horoscop Maria Sârbu. Balanțele primesc vești bune pe plan relațional. Cei care sunt singuri vor avea o perioadă extrem de valoroasă. Scorpionii au parte de multe reușite la serviciu. De pe 11 mai încolo vin rezultate benefice. Trebuie să aibă foarte mare grijă la excese!

Săgetătorii își fac prieteni noi, mult mai calitativi. Femeile care își doresc copii vor avea o perioadă excelentă din acest punct de vedere.

Capricornii trebuie să fie mai atenți și mai concentrați asupra sănătății lor. Odată cu intrarea lui Jupiter în Berbec, din 11 mai viața îi va pune în fața faptului împlinit.

Zodiile norocoase cand e Mercur retrograd de primavara 2022. Cine e ferit de haosul lui Mercur!
Horoscop Maria Sârbu. Vărsătorii să fie atenți la veștile și revelațiile care vin din străinătate sau dinspre prieteni. Peștii pot amâna anumite proiecte, căci Mercur retrograd nu îi ajută în carieră.


loading...
Partenerii noștri