Otilia Bilionera s-a despărţit de iubit. Care este motivul separării: „Eu nu am putut sa trec peste asta”

Otilia Bilionera s-a despărţit de iubit. Vedeta a încheiat o nouă etapă din viaţa ei, după ce a fost eliminată de la Survivor România, din cauza problemelor medicale, a încheiat şi relaţia cu iubitul ei.

11 mai 2022, 09:15

Otilia Bilionera s-a despărţit de iubit. Cântăreaţa este acum o femeie liberă, după ce a avut o relaţie frumoasă alături de Hamude. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate şi s-au despărţit civilizat, fără certuri şi reproşuri.

Otilia Bilionera s-a despărţit de iubit

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul său iubit era de altă religie, acesta fiind declanșatorul care a rupt relația de iubire. Provenind dintr-o familie tradițională, artista nu a dorit să treacă la religia fostului ei partener.

Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a declarat Otilia.

Citeşte şi: Otilia Bilionera şi Zanni, un cuplu? Mesajele postate pe reţelele de socializare: „Sunteţi doi oameni faini”

Otilia Bilionera, dezvăluiri din culisele Survivor România

Artista a povestit că a fost o experiență de neegalat în viața ei și acum este o persoană mult mai puternică și determinată. „Survivor a fost, pentru mine, ca o reinventare, o adevărată provocare, din toate punctele de vedere. A fost o experiență unde am fost nevoită să-mi depășesc limitele, să ies din zona mea de confort și să mă descopăr altfel, mai puternică și mai determinată. A fost foarte greu, mai greu decât mă așteptam. Sincer, nu aș mai merge a doua oară, mai ales pentru că m-am ales cu probleme de sănătate, dar nici nu regret deloc că am participat. A fost, cu adevărat, o experiență unică.

Au existat mai multe momente în care am simțit că nu mai pot, în care am vrut să ies din competiție și să revin la lucrul pe care știu să-l fac cel mai bine, respectiv muzica. Totuși, de fiecare dată m-a motivat dorința de a arăta că nu voi ieși din prima săptămână, că sunt mai puternică decât par. Am vrut să nu plec înainte de a câștiga puncte pentru echipă, dar iată că am câștigat și un totem de imunitate.

Înainte de competiția „Survivor, am avut două concerte în Egipt, iar în momentul în care am ajuns în Republica Dominicană am fost diagnosticată cu pietre la rinichi, deși, în realitate, era o infecție urinară. Mi-au dat antibiotic, însă, cum acolo nu mâncam mai nimic, mi-a afectat stomacul. Infecția urinară nu a trecut, din cauza condițiilor de acolo, așa că am primit încă de două ori antibiotic, sperând că mă voi vindeca.

Stomacul mi-a fost afectat atât de tare, încât am început să am sângerări gastrice și a trebuit să părăsesc competiția pentru a putea să am grijă de mine așa cum trebuia să am de la început. E adevărat că încă nu am scăpat de aceste probleme, am ieșit din competiție și a trebuit să mănânc tot orez fiert și să țin regim alimentar. În continuare, urmează să fac mai multe investigații”, a povestit Otilia Bilionera, într-un interviu pentru viva.ro.