Otilia Bilionera şi Zanni, un cuplu? Mesajele postate pe reţelele de socializare: „Sunteţi doi oameni faini”

Otilia Bilionera şi Zanni, un cuplu? Cântăreaţa a fost eliminată de curând de la Survivor România 2022, din cauza problemelor de sănătate. Se bucură foarte tare că a revenit acasă, din Republica Dominicană, deoarece nu mai dădea randament pe trasee.

14 mart. 2022, 13:16
Otilia Bilionera şi Zanni, un cuplu? Mesajele postate pe reţelele de socializare: „Sunteţi doi oameni faini”
Otilia Bilionera şi Zanni, un cuplu?

Otilia Bilionera şi Zanni, un cuplu? Câştigătorul sezonului trecut al show-ului Survivor România prezintă o emisiune pe Voyo.ro, unde îi are ca invitaţi pe concurenţii eliminaţi din concurs, din acest sezon. Astfel, Otilia a fost prezentă în platou şi a răspuns tuturor întrebărilor puse de Zanni.

Citeşte şi: Otilia de la Survivor România, la un pas de moarte: „Abia m-au salvat doctorii. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen”

Otilia Bilionera şi Zanni, un cuplu?

Înainte să intre live, artista s-a fotografiat alături de Zanni şi a postat imaginea pe reţelele de socializare, anuntându-i pe fani că urmează să intre în direct şi să-i urmărească. „Diseară mă descoase @zannidache in emisiunea lui de pe Voyo! Ne vedem acolo„, este mesajul postat de Otilia pe pagina sa de Facebook.

Fanii au observat că cei doi arată foarte bine împreună şi se înţeleg de minune, motiv pentru care nu au ezitat să îi complimenteze şi să îi încurajeze în cazul în care ar dori, la un moment dat, să formeze un cuplu. „V-ar sta bine împreună. Sunteți doi oameni foarte faini„, este unul dintre comentarii.

Otilia nu a răspuns în niciun fel mesajului, însă a dat un like, semn că nu a deranjat-o deloc acest comentariu, ba din contră.

Otilia, eliminată de la Survivor România

Faimoasa se confruntă cu anumite probleme de sănătate care nu i-au mai permis să avanseze în competiție. Afecțiunile există de cevea vreme, dar vedeta a decis să le ignore, tocmai pentru a lupta cot la cot cu ceilalți colegi. Competiția devine din ce în ce mai dură, iar Otilia a realizat că nu are cum să ducă probele la capăt în această situație.

Mă așteptam. Chiar în ultima săptămână știam ce am pățit și știam exact ce necesită recuperarea mea. Sunt emoționată și cuvintele cred că sunt de prisos acum. Într-un fel, sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă să mă recuperez.

Mă gândeam, cât timp am stat aici, doar la momentul în care pot să mânănc tot ce vreau. Din păcate, pentru mine urmează încă câteva luni de regim alimentar”, a declarat Otilia la „Survivor România”.

Vedeta a fost supusă unei operații extrem de dificile în Turcia, având probleme cu ovarele. A fost la un pas să moară, medicii reuşind să o salveze „la minut”.

Primul care a sărit în ajutorul ei a fost Cătălin Zmărăndescu, sportivul purtându-se ca un tată cu ea și Elena Chiriac. Luptătorul a empatizat cu cele două concurente și le-a promis că le va ajuta să poată dormi mai bine, reamenajând baraca astfel încât să nu se ude de la ploaie.

După ce am îndurat foarte mult frig, nu am ciorapi uscați. În baracă sunt băltoace de apă. Toată lumea știe prin ce am trecut, cu ovarele, cu hemoragia internă. Eu mă panichez. Încep să fac atacuri de panică.

Am văzut moartea cu ochii. Abia m-au salvat doctorii din Turcia, la minut. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen”, a povestit Otilia Bilionera, încercând să îi explice lui CRBL de ce se plânge atât de des.