George Simion, despre informatorii din interiorul AUR: „Sunt ciripitori, dar îi pun pe toţi la treabă”

Liderul AUR este conştient că are trădători în partid, dar nu se teme de aceştia. Simin se teme mai mult de UDMR, căreia i-a numărat ultimele provocări.

29 mai 2022, 23:16
George Simion, despre informatorii din interiorul AUR: „Sunt ciripitori, dar îi pun pe toţi la treabă”

George Simion crede că are „cârtiţe” „Într-un ton de glumă, ca până acum, Doamne ajută. Bine ar fi. Ar fi excelent. Şi eu cred că sunt supra-estimate lucrurile astea cu securiştii, cu serviciile atotputernice.

Cu siguranţă avem informatori în interiorul partidului, nu ştiu dacă ofiţeri, cu siguranţă ne-au trimis tot felul de ciripitori. Eu îi pun pe toţi la treabă. Să trimită cât mai mulţi că au ce face. Avem multe de făcut.

Eu cred că e o problemă. Aşa e la sclavi”, a declarat George Simion.

Borna vopsită în culorile maghiarilor, lângă care s-a pozat preşedinta Ungariei, are acum culorile tricolorului. George Simion: „Problemă rezolvată”
George Simion: Am numarat 8 provocari din partea Budapestei care urmareau sa creeze provocari etnice. Nu trebuie sa afisam politica strutului

„Am făcut un centru de anliza și am numărat nu mai puțin de 8 provocări din partea Budapestei care urmăreau să creeze provocări etnice numai în ultimele 2 săptămâni, de la imnul Ținutului Secuiesc cântat de Națională de hochei a României, la un ministru pe care l-ați avut și dvs la acest post de televiziune și care nu a știut sau nu a vrut să recite versurile Imnului Național; am văzut mai apoi teroritsti condamnați în instanța pentru atentat cu bombă, care au fost medaliați; dar și pe președintele Ungariei, care a venit în vizită privată, în România, și care s-a poză cu o piatră de hotar în culorile Ungariei.

EXCLUSIV | George Simion cere excluderea UDMR din coaliţia de guvernare. „Trebuie să ia cineva atitudine. Ungaria speră să incite la tensiuni etnice”
Am cerut liderului de facto al acestei Coaliții – dl Marcel Ciolacu – retragerea UDMR de la Guvernare. Nu a făcut-o dl Ciolacu. O să îl sancționeze electoratul. Cred că orice țară trebuie să aibă o mândrie națională. Noi suntem destul de toleranți, dar nu trebuie să afișăm politică struțului și a lăsării capului în pământ.

Noi, la cele două Camere ale Paralementului, avem un președinte inexistent care va fi demis curând, dl Citu, și un președinte care a bătut demult palmă cu UDMR – dl Ciolacu”, a declarat George Siomion, la B1TV.