Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă: „Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac”

Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă. Este una dintre cele mai asumate vedete din showbizul autohton. Pe lângă faptul că a recunoscut relaţia extraconjugală pe care a avut-o cu fostul antrenor al României, a mai dezvăluit că îi plac foarte tare bărbaţii cu bani.

30 mai 2022, 17:17
Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă: „Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac”
Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă. În ultimul timp s-a tot scris că blondina ar avea probleme cu banii, ba chiar ar fi fost evacuată din apartamentul în care locuia. Vica dezminte vehement această informaţie şi spune că sunt doar zvonuri. Financiar, vedeta stă destul de bine, se laudă că are patru apartamente şi zece terenuri.

Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri”, declara Vica Blochina.

Vica a mai vorbit și despre trecutul ei, mărturisind că nu a umblat niciodată cu bărbați săraci. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Citeşte şi: În ce hal a ajuns să arate Vica Blochina. Cele mai recente imagini îi arată adevărata faţă, fără Photoshop

Vica Blochina rupe tăcerea despre relaţia cu Reghe

Vica Blochina a intrat, prin intermediul presei tabloide, în patul conjugal al familiei Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf, pentru ca telenovela să aibă cât mai multe episoade şi câţi mai mulţi orivitori.

Despre Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă,  s-a scris și că ar fi avut o relație amoroasă cu Laurențiu Reghecampf. Totuși, Vica Blochina a explicat la ”Fiță cu Adiță” care au fost motivele pentru care între cei doi nu a existat nicio relație. În momentul în care s-au văzut, Reghe era deja cu Anamaria Prodan. Și mai mult, Blochina susține că ”a jucat în altă ligă”.

Și cu Reghe s-a scris. Eu pe Reghe nici nu-l cunosc. L-am văzut o singură dată când era însurat cu Anamaria, la ei acasă, de Crăciun. În primul rând nici nu era cazul să mă bag acolo. Eu am jucat la altă ligă. Nu aveam cum să fac așa ceva”, a spus Vica Blochina.