Monica Gabor îl umilește pe Irinel Columbeanu. Totul are legătură cu fiica lor

Irinel Columbeanu a primit o lovitură neașteptată din partea fostei sale soții, Monica Gabor. Bruneta s-a căsătorit cu Mr. Pink și acum își fac planuri de viiitor care o implică, așa cum era de așteptat, și pe Irina, fata ei și a fostului om de afaceri român.

09 iun. 2022, 21:01
Monica Gabor îl umilește pe Irinel Columbeanu. Totul are legătură cu fiica lor

Monica Gabor adoră să își țină fanii din mediul virtual aproape și le povestește mereu tot ceea ce face. Recent, ea a postat o fotografie cu partenerul ei de viață, dar și un mesaj destul de controversat.

Cum a reușit Monica Gabor să îl umilească pe Irinel Columbeanu

După multe despărțiri și împăcări, Monica Gabor și Mr. Pink traversează în prezent cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Ca niciodată, cuplul a început să își arate dragostea și pe rețelele de socializare.

Din căsătoria cu Irinei Columbeanu, Monica Gabor are o fata, în timp ce Mr. Pink are un băiat dintr-o relație anterioară. Bruneta l-a numit pe partenerul ei de viață tatăl Irinei, fapt care, cel mai probabil îl va întrista pe omul de afaceri român.

„Părinți mândri de @irinacolumbeanu111!”, a scris Monica Columbeanu pe rețelele de socializare!

Citește și: Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Vestea a fost dată de Irinel Columbeanu: „A fost un conflict, într-adevăr”

Irinel Columbeanu, dezvăluiri incendiare despre fosta lui soție

Irinel Columbeanu a lansat al doilea volum al cărţii sale, în care vine cu o serie de noi dezvăluiri despre relația lui cu fosta soție, Monica Gabor.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, este unul dintre pasajele din carte, dezvăluit de Irinel Columbeanu pentru Impact.

Iată ce spune despre prima dată când au făcut dragoste.  „A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci. Eram șlefuitor de diamante, care se găsesc prin colbul drumului în general.

Pasajul când iese pe scenă cu o rochie și nu știa nimeni dacă are ceva pe dedesubt sau nu…Dar nu în acei chiloți sau nu era șmecheria. Eu nici acum nu știu dacă Monica avea chiloți sau nu. Avea talent Monica.”

Citește și: Monica Gabor a cerut jumătate din averea făcută de Irinel Columbeanu în timpul căsătoriei cu ea. S-a ales deja cu un lot de teren. Dezvăluiri incredibile!

Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Cadoul pe care i l-a trimis Irinel Columbeanu în SUA

Sursa fot0 Instagram @Monica Gabor