Monica Gabor a cerut jumătate din averea făcută de Irinel Columbeanu în timpul căsătoriei cu ea. S-a ales deja cu un lot de teren. Dezvăluiri incredibile!

Monica Gabor a cerut unei instanțe din România partajarea tuturor bunurilor dobândite în comun în timpul căsătoriei cu Irinel Columbeanu. Astfel s-a ales deja cu un lot de teren pe care executorii judecătorești puseseră ochii pentru a recupera de la Irinel o parte din datoriile pe care acesta le avea.

02 ian. 2022, 08:45
Monica Gabor a cerut jumătate din averea făcută de Irinel Columbeanu în timpul căsătoriei cu ea. S-a ales deja cu un lot de teren. Dezvăluiri incredibile!

Terenul respectiv are o suprafață de 2.132 mp și se află în comuna ilfoveană Ciolpani. Irinel Columbeanu l-a cumpărat pe 19 decembrie 2006, adică la 5 luni de la momentul căsătoriei cu Monica.

Monica Gabor a depus, în 2018, la Judecătoria Bufea o cerere prin care a solicitat partajarea acelui teren și atribuirea unei jumătăți, pentru că bunul respectiv poate fi socotit comun, din moment ce a fost achiziționat în timpul căsătoriei, potrivit wowbiz.

Citește și Fiica lui Irinel Columbeanu, într-un avion privat. Cum a reacţionat fostul milionar

”Prin Încheierea din 12.11.2018, instanța a dispus introducerea în cauză, în calitate de pârâtă, a soției pârâtului, Gabor (fostă Columbeanu) Monica (f. 21), care a depus o cerere în data de 10.12.2018 (f. 27), solicitând:

[1] Partajarea tuturor bunurilor dobândite în comun pe timpul căsătoriei cu pârâtul, respectiv din 22.07.2006 până la data de 27.06.2011, dată la care s-a pronunțat desfacerea căsătoriei prin Sentința civilă nr…

[2] Bunurile ce îi vor reveni să nu fie supuse executării silite pentru datoriile înregistrate de către pârât, în cadrul procedurii de faliment, dat fiind că aceasta nu are nicio calitate în cadrul situației stabilite de petentă.

Totodată, pârâta a precizat că nu se opune partajării bunurilor dobândite în comun, în contextul în care de la data desfacerii căsătoriei (27.06.2011) și până în prezent partajarea nu a fost realizată, iar solicitarea sa inițială de partajare a fost perimată, conform Sentinței civile nr….

În susținerea cererii sale, pârâta a atașat înscrisuri (f. 28-37) ”, se arată în dosar.

Monica Gabor a avut o reușită la solicitarea ei. Terenul de la Ciolpani a fost împărțit în două iar un lot i-a fost atribuit în natură. În cadrul acestui proces, Irinel Columbeanu nu a depus întâmpinare și nu s-a apărat. Cealaltă jumătate de teren a mers direct la firma căreia afaceristul datora bani, în vederea scoaterii la licitație.

Citește și Irinel Columbeanu, marea dorință pentru 2022: „Sper să mă revăd cu fiica mea”