Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Vestea a fost dată de Irinel Columbeanu: „A fost un conflict, într-adevăr”

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Vestea a fost "scăpată" chiar de Irinel Columbeanu. Acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Ameri Nasrin şi a vorbit despre fosta lui soţie, dar şi despre actualul ei partener.

25 mai 2022, 13:26
Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Vestea a fost dată de Irinel Columbeanu: „A fost un conflict, într-adevăr”
Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Fostul milionar a explicat că cei doi amorezi au devenit oficial soț și soție în anul 2019, după ce Irinuca, fiica lui Irinel și a Monicăi, s-a mutat în SUA, pentru a locui alături de mama sa.

Citeşte şi: Motivul pentru care Irinel Columbeanu şi-a lăsat fiica în America. Discuţie colosală cu Mr. Pink, în parcarea de la subsol!

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.  Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”,  a declarat Irinel Columbeanu, în  podcast-ul lui Ameri Nasrin.

Recent, în cadrul unui alt interviu, Irinel Columbeanu a explicat concret cum a aflat că fosta lui soție s-a căsătorit cu Mr. Pink, explicând că nu a fost anunțat de acest eveniment, ci și-a dat singur seama. „Nu  m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București, a trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca și având numele lui de familie (n.r. al lui mr. Pink)„, a declarat irinel Columbeanu.


loading...
Partenerii noștri