Maria Loga dezvăluie ultima dorinţă a lui Petrică Mîţu Stoian: „Mi-a rămas întipărită în minte, dar nu i-am putut-o îndeplini decât la o săptămână după înmormântare”

Îndrăgita interpretă Maria Loga a făcut noi dezvăluiri emoţionante despre cel care i-a fost ca un frate, regretatul Petrică Mîţu Stoian. Printre aceste dezvăluiri, faptul că acesta s-a botezat la o vârstă înaintată. Artista din Târgu-Jiu a scos la iveală, totodată, ultima dorinţă a regretatului Mîţu Stoian, pe care i-a spus-o cu puţin timp înainte să plece la cele veşnice.

13 iun. 2022, 23:24
Maria Loga dezvăluie ultima dorinţă a lui Petrică Mîţu Stoian: „Mi-a rămas întipărită în minte, dar nu i-am putut-o îndeplini decât la o săptămână după înmormântare”

Maria Loga şi Petrică Mîţu Stoian s-au cunoscut dinainte ca regretatul artist mehedinţean să devină celebru. Invitată în emisiunea moderată de Vasilica Tătaru, de la Etno TV, Maria Loga (61 de ani) a dezvăluit că regretatul cântăreț de muzică populară a poftit la fel de mâncare pe care i-l pregătea regretata lui mamă. A rugat-o pe Maria Loga să i-l gătească.

Cu câteva zile înainte de a pleca, mi-a zis că trebuie să vină să se tundă la un hairstylist din Târgu Jiu, la care s-a tuns timp de 30 ani. Și a zis că trece și pe la mine. Mi-a spus: ‘Îmi faci și mie niște fasole cu turtă, cum făcea mumița mea? Că de când a murit, n-am mai mâncat!’ Foarte puțin a trecut și s-a… Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui și, la o săptămână după înmormântare, am făcut fasole bătută cu turtă și i-am dat de pomană”, a mărturisit Maria Loga, potrivit starpopular.ro.

Maria Loga şi Petrică Mîţu Stoian, prietenie de o vârstă cu Revoluţia Română

Maria Loga şi-a amintit şi cum l-a cunoscut pe Mîțu-Stoian. Prietenia lor datează din 1989.

Citeste si Lovitură devastatoare pentru medicii care l-au tratat pe Petrică Mîțu Stoian. Sentinţă dură a instanţei

Începuturile noastre au fost lipsite de ajutor. Nu a fost nimeni să ne ajute cu bani, cu relații. Îmi spunea că: ‘Mă caută toți acum, când sunt cunoscut, dar la început nu m-a ajutat nimeni!’ Eu îl cunosc dinainte de revoluție, în 1989, venise în Târgu Jiu, eu cântam la un restaurant celebru și tot venea să mă asculte. În 1993 a participat la Festivalul Maria Lătărețu, la Târgu Jiu, acolo a luat premiul I! A fost sunat chiar de Mărioara Murărescu și l-a chemat la București. El a venit disperat la mine și mi-a spus cu o voce tremurândă: ‘Cum să mă duc? Cum ajung, de unde bani, n-am niciun cântec imprimat’.

Atunci a fost momentul în care i-am zis să nu-și facă probleme, că o să imprime și o să ajungă și la București. Mereu îmi spunea: ‘Ce mă făceam eu fără tine, dacă nu erai tu atunci, ce mă făceam eu? Binele se face greu pe lumea asta!’ Ne-a legat mai presus de o prietenie, cred că o frăție!”, a adăugat Maria Loga.

Citeste si Steliana Sima, dezvăluiri neașteptate! Ce a găsit în camera lui Petrică Mîțu Stoian, la parastasul de șase luni de la moartea artisului