Lovitură devastatoare pentru medicii care l-au tratat pe Petrică Mîțu Stoian. Sentinţă dură a instanţei

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, DSP a efectuat un control și a aplicat Clinicii Nera trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 80.000 de lei: 30.000 de lei pentru nerespectarea de către personalul unității a protocoalelor și procedurilor medicale, 40.000 de lei pentru nerespectarea obiectului de activitate înscris în autorizația sanitară de funcționare și 10.000 de lei pentru nepăstrarea probelor de alimente, conform legislației în vigoare.

11 iun. 2022, 11:36
Lovitură devastatoare pentru medicii care l-au tratat pe Petrică Mîțu Stoian. Sentinţă dură a instanţei
Lovitură devastatoare pentru medicii care l-au tratat pe Petrică Mîțu Stoian

Lovitură devastatoare pentru medicii care l-au tratat pe Petrică Mîțu Stoian. Judecătorii susțin că instituția aflată administrarea în Bisericii Ortodoxe Române funcționează fără aviz, în timp ce medicii de la Clinica Nera tratează în continuare pacienți în camera hiperbară, tartament care i-atr fi fost fatal îndrăgitului artist. Magistraţii au respins cererea prin care medicii de la Clinica Nera încercau să obțină aviz de la Ministerul Sănătății. „Respinge, în întregime, acţiunea formulată şi modificată, înaintată de reclamanta Societatea CLINICA NERA SRL în contradictoriu cu pârâtul MINISTERUL SĂNĂTĂŢII, având ca obiect – eliberare aviz. Fără cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare care se depune la Curtea de Apel Timişoara. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 09.06.2022”, au decis magistrații, conform SpyNews.

Petrică Mîţu Stoian, mesaj din lumea de dincolo. Ce i-a spus în vis surorii sale: „Acesta a fost mesajul lui”

După ce au fost sancţionaţi de DSP, reprezentanții clinicii au deschis un proces, solicitând anularea sancțiunilor, însă, ca și în cazul de mai sus, judecătorii au respins cererea: „Respinge plângerea contravențională formulată de petentul CLINICA NERA SRL, în contradictoriu cu MINISTERUL SĂNĂTĂŢII – DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ CARAŞ-SEVERIN împotriva proceselor verbale de contravenţie seria CS NR. 901 din data de 10.11.2021 şi seria CS nr. 902 din data de 11.11.2021. Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare, apel ce se va depune sub sancţiunea nulităţii, inclusiv motivele, la Judecătoria Oraviţa”.

Fenomene paranormale la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian. Cum şi-a făcut simţit prezenţa regretatul artist. Constantin Enceanu: „De fiecare dată, la ultima strofă, se auzea un vuiet”

Conform DSP Caraş-Severin, deși Clinica Nera funcționează cu un medic specialist în specialitatea psihiatrie care deține atestat de studii complementare în medicina hiperbară eliberat de Ministerul Sănătății, cinci asistenți medicali, un medic primar de medicină de familie și un medic cu specialitatea ORL, la ora și data controlului (10.11.2021, ora 15.55), medicii nu erau prezenți în unitate, deși aceștia trebuia să se afle la program, conform orarului afișat, între orele 13 și 18. „SC Clinica Nera SRL și Nera Clean Services SRL funcționează ca și cum împreună formează o unitate sanitară cu paturi în care pacienții sunt internați iar Centrul de medicină hiperbară nu deține nici structura și nici personalul necesar. Supravegherea pacienților încetează, astfel, după ședințele de terapie hiperbară, eventualele complicații sau urgențe fiind lăsate pe seama Serviciului Județean de Ambulanță/SMURD. În curtea imobilului existau două autoturisme de tip ambulanță inscripționate cu sigla Fundației Sfânta Irina dar, potrivit notelor de relații ale medicilor din clinică, aceștia nu practică acolo medicina de urgență”, a mai descoperit Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin….