Steliana Sima, dezvăluiri neașteptate! Ce a găsit în camera lui Petrică Mîțu Stoian, la parastasul de șase luni de la moartea artisului

Steliana Sima, o apropiată a regretatului artist Petrică Mîțu Stoian, a fost prezentă la parastasul de șase luni al interpretului. Cântăreața a mers în casa în care a locuit acesta și a povestit ce a găsit în camera lui Mîțu Stoian.

02 mai 2022, 15:43
Steliana Sima, dezvăluiri neașteptate! Ce a găsit în camera lui Petrică Mîțu Stoian, la parastasul de șase luni de la moartea artisului
Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară

Steliana Sima a luat parte la parastasul de șase luni al interpretului. Cântăreața a mers în casa în care a locuit acesta și a povestit ce a găsit în camera lui Mîțu Stoian.

Parastasul de șase luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian a fost organizat de apropiații acestuia. Pe data de 6 mai se împlinește o jumătate de an de când artistul nu mai este printre noi. După ce au fost cu toții la biserică, au mers la locuința regretatului cântăreț.

Steliana Sima, prezentă și ea la eveniment, l-a rugat pe Doru Gușman, impresarul artisului, să o lase să stea câteva minute singură în camera unde a stat Petrică Mîțu Stoian. Ea a povestit ulterior că totul a rămas neclintit, nimeni nu s-a atins de lucrurile artistului, totul e exact ca înainte.

Citește și Petrică Mîţu Stoian, mesaj din lumea de dincolo. Ce i-a spus în vis surorii sale: „Acesta a fost mesajul lui”

”Am fost și în camera lui. E exact cum a lăsat-o. Doru a fost drăguț și m-a lăsat să mă reculeg în camera lui Mîțu. E patul lui așa cum îl lăsase și între perne e tabloul lui.Stai așa și te gândești… uite cum le-a lăsat pe toate, uite unde se bucură, unde se pregătea să vină să încânte publicul… te năpădesc toate gândurile”, a povestit ea într-o emisiune.

Doru Gușman, impresarul lui Mîțu Stoian, e cel care s-a ocupat de parastas până la cele mai mici detalii, a dezvăluit Steliana Sima. ”Eu am mers de dimineață pentru că am vrut să particip la tot. Am fost la el acasă, și cu domnul profesor Gușman am plecat la Biserica, s-au făcut toate cele creștinești, apoi la cimitir s-a făcut slujba. A fost organizat și ținut cont de cel mai mic detaliu. Doru, de fiecare dată când face ceva, spune: asta îi plăcea lui, așa ar fi vrut el… o face pentru sufletul lui”, a mai spus artista.

Citește și Fenomene paranormale la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian. Cum şi-a făcut simţit prezenţa regretatul artist. Constantin Enceanu: „De fiecare dată, la ultima strofă, se auzea un vuiet”