Astrogramă David Popovici realizată de Daniela Simulescu: „Soare, Mercur, Marte, Jupiter, toate în Fecioară. Cu astfel de hartă natală, oricine atinge perfecțiunea”

La doar 17 ani, David Popovici are deja două medalii de aur în palmares obţinute la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, la 200 m liber - o premieră pentru sportul românesc -, respectiv la 100 m liber. O lume întreagă a rămas uimită de performanţele performerului român de doar 17 ani.

22 iun. 2022, 10:12
Astrogramă David Popovici realizată de Daniela Simulescu: „Soare, Mercur, Marte, Jupiter, toate în Fecioară. Cu astfel de hartă natală, oricine atinge perfecțiunea”

Astrogramă David Popovici. Norocul îi este, cu siguranţă, scris şi în stele, dar asta nu ar fi suficient fără o muncă asiduă şi o disciplină riguroasă. Renumitul astrolog Daniela Simulescu i-a realizat astrograma şi a dezvăluit o serie de detalii importante referitoare la parcursul profesional al tânărului înotător. David Popovici este născut pe data de 15 septembrie 2004, deci este născut sub semnul Fecioarei.

Deci, David Popovici s-a născut pe 15 septembrie 2004, la București. Ne dăm seama din start că este un nativ Fecioară. Zodia perfectă pentru cei perfecționiști. Orice persoană născută în această zodie muncește mult, optimizează, este meticuloasă, permanent nemulțumită, dornică să nu greșească deloc.

Soarele face o conjuncție la grad cu Marte. Acest aspect îl face curajos, neînfricat, de neîntrecut, competitiv, bătăios, bun organizator și pe alocuri fioros sau nerăbdător. Îi place să câștige. Când vrea ceva, nimic nu îi stă în cale. Emană încredere oriunde ar fi. Un asemenea aspect îi caracterizează de obicei pe cei din armată, forțele speciale sau pe cei care participă la cele mai serioase competiții.

Citeste si Cine este și cum arată iubita campionului mondial David Popovici. Au o relaţie de doi ani FOTO

Din fericire, lângă această conjucție se alătură și Jupiter, tot în Fecioară. Cu cât face lucrurile mai corect, cu atât va avea mai mult succes. Cu cât se va menține de rutina și disciplina Fecioarei, cu atât Jupiter îi va amplifica șansele.

Și pe lângă toate cele de mai sus, Mercur unde credeți că se afla în momentul nașterii sale? Dacă vă uitați la interviurile lui și veți observa logica, simțul practic, discursul foarte bun, sigur vă veți da seama. Da, Mercur se află tot în Fecioară. Atenție, focus, simț al detaliului extraordinar. 

Să recapitulăm puțin: Soare, Mercur, Marte, Jupiter, toate în Fecioară. Cu asemenea poziții în harta natală, orice om poate atinge perfecțiunea în orice domeniu ar alege.

Din fericire, Venus se afla în Leu și îl ajută să fie mai conștient de propria valoare, să câștige inimile oamenilor de pretutindeni, să fie carismatic și mândru, însă într-un sens bun.

Nodul Sud în Scorpion îi oferă toate calitățile necesare să facă din orice criză o mare oportunitate„, a dezvăluit astrologul daniela Simulescu pe www.astrosens.ro

Citeste si David Popovici, reacție acidă după ce televiziunile din România au ignorat CM de natație