David Popovici, reacție acidă după ce televiziunile din România au ignorat CM de natație

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, dar cursa sa nu a fost transmisă în România de nici o televiziune.

21 iun. 2022, 16:12
David Popovici, reacție acidă după ce televiziunile din România au ignorat CM de natație
David Popovici, reacție acidă după ce televiziunile din România au ignorat CM de natație

David Popovici, reacție acidă după ce televiziunile din România au ignorat CM de natație. Înotătorul român, în vârstă de doar 17 ani, a stabilit un nou record mondial de juniori, după ce îl ameliorase, duminică, în semifinale.

David Popovici, debutant la un CM de seniori, a adus primul titlu mondial în bazin olimpic pentru înotul masculin românesc. România mai avea până acum două medalii de aur, cucerite de Tamara Costache (50 m liber, 1986) şi Diana Mocanu (200 m spate, 2001). Bilanţul României la Mondiale este acum de trei medalii de aur, una de argint şi şase de bronz.

Victor Ciutacu, despre performanţa lui David Popovici: „Românii pun mâna pe telecomandă la victorii”

Românii n-au putut urmări cursa lui David Popovici, televiziunile din România ignorând CM de la Budapesta. Acest lucru se va întâmpla şi în cazul curselor de 100 de metri, semifinale şi, eventual, finală, în care David Popovici este printre marii favoriţi la medalia de aur.

David Popovici, Aquaman în presa străină: „Parcă ar fi venit dintr-un viitor în care oamenii sunt amfibieni”

David Popovici, reacție acidă după ce televiziunile din România au ignorat CM de natație. David Popovici a avut o postare acidă pe Instagram, în legătură cu acest subiect. „Revoluția nu va fi televizată”, a scris campionul mondial în dreptul fotografiei care a adunat zeci de mii de like-uri și mii de comentarii!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)