Cine este cel mai popular TikToker din lume. Nimeni nu ar fi ghicit (VIDEO)

TikTok este rețeaua socială a momentului. Platforma de la chinezi care i-a lăsat perplecși pe americanii de la Facebook & Instagram a creat noi vedete pe internet. 

23 iun. 2022, 20:42
Cine este cel mai popular TikToker din lume. Nimeni nu ar fi ghicit (VIDEO)

Printre entertainerii care fac parte din noua generație de vedete din social media se numără Khaby Lame, un senegalez în vârstă de 22 de ani.

Tânărul tiktoker are 142,8 de milioane de urmăritori. El a dapășit-o joi dimineață pe Charli D’Amelio, în vârstă de 18 ani, dansatoare, care are peste 142,3 milioane de followers.

Senegalezul este comediant. El și-a făcut cont pe TikTok în timpul crizei COVID. Lockdownul l-a prins într-o locuință socială din provincia Torino și tocmai fusese concediat în martie 2020 din fabrica unde lucra ca operator de mașini CNC.

 

Khaby Lame, „regele” de pe TikTok, a scăpat de sărăcie cu ajutorul social media

 

Lame, care s-a născut în Dakar, Senegal și care a crescut în Chivasso, a devenit cunoscut pentru videoclipurile sale mute.

În doar câteva luni, umorul său, care a adus aminte de Buster Keaton, a reuşit să-i depăşească pe principalii influenceri italieni, Chiara Ferragni şi Gianluca Vacchi.

Senegalezul și-a deschis canalul ca o glumă, s-a transformat într-un loc de muncă foarte bănos. Pe fondul popularității extraordinare, Lame a fost numit jurat la Festivalul de Film de la Cannes, în noua secţiune dedicată tiktoker-urilor. Mai mult, entertainerul din social media va debuta în curând în lumea cinematografiei.

@khaby.lame He doesn’t want to be my friend 😢🥺 (I never give up) see you soon in 🇮🇩!!……to be continued..#learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok ♬ suono originale – Khabane lame

Khaby Lame și partea negativă a celebrității

 

În ciuda faptului că mai multe companii din Italia au fost receptive la popularitatea lui și i-au oferit contracte importante, tânărul nu are încă cetățenie italiană, deși locuiește în țară de la vârsta de un an și a absolvit școli din țară.

Unul dintre efectele nedorite ale celebrității tânărului Khaby, este faptul că s-a aflat că nu are cetățenie italiană și de ceea întâmpină dificultăți în ceea ce privește obținerea vizei pentru Statele Unite. Khaby continuă să se confrunte cu birocrația din Italia, pentru a dobândi cetățenia.

„Nu sunt primar și nu pot schimba legea, dar poate o pot modifica datorită poplarității mele”, a declarat Khaby.