Imagini revoltătoare! Un vatman, surprins în timp ce stătea pe Tik Tok în trafic. Viețile tututor călătorilor, puse în pericol

Imagini de noaptea minții! Un vatman din București conducea tramvaiul în timp ce butona telefonul mobil.

22 mai 2022, 16:46
Imagini revoltătoare! Un vatman, surprins în timp ce stătea pe Tik Tok în trafic. Viețile tututor călătorilor, puse în pericol

Un călător l-a surprins pe vatman cum stătea pe Tik Tok, în timp ce se afa în trafic.

Conducătorul tramvaiului 23 şi-a luat şi măsuri de preacauţie, punând o hârtie paravan pentru a nu fi surprins de ceilalţi şoferi, care ar fi venit din faţă. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara în Capitală.

Nu s-a stabilit ce măsuri se vor lua față de vatmanul care s-a jucat cu viața atâtor zeci de călători. Din păcate nu e prima oară când un participant la trafic stă pe telefon și butonează, în loc să fie atent la ce se întâmplă în jurul său.

Accidente numeroase provocate de neatenție și statul pe telefon în trafic

Nenumărate accidente rutiere s-au petrecut tocmai din cauza acestor distrageri. Reamintim că un accident extrem de grav a avut loc în această iarnă. Pe 13 ianuarie, fetiţele Raisa şi Marina au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. În urma accidentului, Raisa a murit, iar Marina a fost rănită.

Procurorii au stabilit că maşina circula cu viteză peste limita legală, fiind dispusă o expertiză pentru a stabili exact viteza cu care rula maşina în momentul impactului. Poliţistul care a provocat accidentul a fost plasat sub control judiciar.

Mircea M., unul dintre martorii tragediei de pe strada Laminorului din București, a povesit momentul petrecut după accident. Bărbatul de 35 de ani a fost primul martor audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 și unul dintre cei care au sunat la 112, imediat ce a văzut accidentul în care a murit Raisa.

„Eu am fost sunat vineri dimineață și chemat la Parchet. Acolo mi-au spus că sunt primul martor audiat. Așa cum am spus și data trecută, eu am stat cu fetița rănită până a ajuns ambulanța. Ce pot să vă spus sigur este că l-am văzut pe acel agent de poliție când a pus mâna pe fetiță și a atins-o la încheietură. Cel mai probabil, voia să verifice dacă are puls.

Cealaltă fetiță, cu care am stat eu și încă o doamnă, avea piciorul rupt și plângea că vrea la mama ei. S-a speriat, pentru că a văzut sângele curgând dinspre prietena sa”, a declarat martorul, în exclusivitate pentru Gândul.