Ce salarii oferă Kaufland în această perioadă şi pentru ce posturi. Multe dintre ele te vor uimi

Retailerul german Kaufland are mai multe oferte de angajare în această perioadă. Pentru posturile de lucrător comercial salariile variază în funcţie de oraşul în care e disponibilă oferta de muncă.

27 iun. 2022, 11:23
Ce salarii oferă Kaufland în această perioadă şi pentru ce posturi. Multe dintre ele te vor uimi
Ce salarii oferă Kaufland în această perioadă şi pentru ce posturi

Ce salarii oferă Kaufland în această perioadă şi pentru ce posturi. De exemplu, candidaţii care stăpânesc limba germană pot aplica pentru postul de asistent manager sau pentru cel de asistent director naţional Achiziţii. Salariile oferite pentru aceste posturi încep de la 3.400 de lei net lunar.

Lucrătorii comerciali sunt angajaţi de Kaufland pe salarii de la circa 1.700 de lei net lunar, care diferă în funcţie de oraşul în care se fac angajări. Spre exemplu, Kaufland oferă salariu de la circa 1.700 de lei net pentru cei care vor să muncească în Odorheiu Secuiesc în postul de lucrător comercial, în vreme ce la Cluj-Napoca salariul porneşte de la 2.100 de lei net pentru acelaşi post, arată anunţurile de angajare consultate de Economica.net.

O nouă tentativă de fraudă în România. Escrocii se folosesc de logo-ul Kaufland pentru a-i înşela pe români

Kaufland caută asistent manager vorbitor de germană, ofertat cu salariu net care începe de la circa 3.500 de lei net (6.100 de lei brut) lunar. Pentru acest post se califică oamenii care au cunoştinţe avansate de germană şi de operare MS Office. Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de organizare, analiză, sinteză, e orientat către rezultate şi e bun comunicator. De asemenea, Kaufland angajează asistent director naţional Achiziţii pe un salariu care începe de la 3.400 de lei net (5.850 brut) lunar. Se califică pentru acest post oamenii care au cunoştinţe avansate de engleză şi germană şi care pot lucra eficient sub presiune.

Cresc salariile la Kaufland. Cine sunt angajaţii care vor câştiga 7.600 de lei pe lună

Kaufland angajează şefi raion la Cernavodă şi în Alexandria, pe salariu care porneşte de la circa 2.700 de lei net (4.750 de lei brut lunar). Postul de lucrător comercial din Cluj sau din Bucureşti (Drumul Binelui) e plătit de Kaufland cu salariu care porneşte de la circa 2.100 de lei net (3.700 de lei brut lunar.)

Continuarea AICI.