Cresc salariile la Kaufland. Cine sunt angajaţii care vor câştiga 7.600 de lei pe lună

Kaufland anunţă că majorează salariile angajaţilor începând cu luna iunie. Venitul mediu brut al celor care lucrează în Vânzări şi Logistică va ajunge la 7.600 de lei, faţă de 6100 de lei cât este în prezent.

19 apr. 2022, 17:52
Cresc salariile la Kaufland. Cine sunt angajaţii care vor câştiga 7.600 de lei pe lună

Cresc salariile la Kaufland. Angajaţii departamentelor Vânzări şi logistică vor avea salariile cu 24,5 la sută mai mari decât le au în prezent. Astfel că, venitul mediu brut cu tot cu sporuri şi tichete de masă va ajunge la 7.600 de lei.

Cresc salariile la Kaufland. Veşti bune pentru angajaţii români

Kaufland anunţă că începând cu luna iunie veniturile angajaţilor se vor majora. În prezent, venitul mediu brut lunar al unui angajat din vânzări şi logistică se ridică la 6.100 de lei, potrivit informaţiilor furnizate pentru ZF de oficialii companiei. Începând cu luna iunie, aceşti angajaţi vor încasa lunar 7.600 de lei.

Citeşte şi Salarii de 4000 de lei la Kaufland. Ce posturi se caută

În plus, din luna septembrie, valoarea tichetelor de masă pentru angajaţii încadraţi pe posturi de execuţie creşte la 20 de lei pe zi, de la 15 lei în prezent, plus 33%.

Kaufland estimează că în perioada ianuarie-aprilie a acordat angajaţilor beneficii a căror valoare totală se ridică la 37 milioane lei, urmând ca în perioada iunie-decembrie aceştia să primească prime şi vouchere de vacanţă şi sărbători de 41 milioane lei.

Pe lângă prime şi vouchere, angajaţii Kaufland beneficiază şi de zile în plus de concediul de odihnă. Acestea sunt calculate în funcţie de vechimea în companie, asigurare voluntară de sănătate, pachete cadou acordate de sărbători sau pentru începerea anului şcolar, în cazul angajaţilor cu copii, cursuri online gratuite pentru copii, dar şi de reduceri la serviciile acordate de diverşi parteneri externi (abonamente la telecomunicaţii, servicii de turism şi servicii culturale).

De asemenea, angajaţii Kaufland beneficiază de abonament 7card – pentru activităţi de sport şi relaxare, şi Bookster – platforma de lectură care funcţionează ca o bibliotecă publică.

„Toate activităţile desfăşurate de membrii echipei contribuie la succesul companiei noastre. Fiecare angajat are un rol esenţial pentru buna desfăşurare a lucrurilor. De aceea, pentru noi este important ca toţi colegii, indiferent de poziţie sau departament, să se simtă apreciaţi şi să ştie că munca le este recompensată pe măsură”, spune directorul general Kaufland România.

De la începutul anului Kaufland a deschis cinci hipermar­keturi, reţeaua ajungând la 152 de unităţi, care angajează peste 15.000 de salariaţi.

Citeşte şi Ce salarii au angajații Fan Curier. Iată cât câștigă lunar un șofer!