A murit Peter Imre, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România. Multimilionarul avea doar 60 de ani

Peter Imre, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, a murit vineri seara, la vârsta de 60 de ani, într-o clinică din Bucureşti. El suferea de cancer.

02 iul. 2022, 08:06
A murit Peter Imre, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România. Multimilionarul avea doar 60 de ani

Peter Imre a fost directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding. El a fost căsătorit cu Marina Meleşcanu, fiica fostului ministru Teodor Meleșcanu, dar anterior a mai avut o relație cu vedeta de televiziune Corina Dănilă.

Peter Imre s-a născut în judeţul Sălaj. El şi-a început cariera profesională în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta. În perioada 1988-199 a lucrat pentru Phillip Morris, ca şi consultant de marketing.

Citeşte şi Fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Cum arată Rianna, singurul copil al actriţei

După această perioadă au urmat 5 ani în care a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard România şi Austria. În anul 1998 a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria.

De numele său sunt legate mai multe scandaluri, printre care disputa pe care a avut-o cu Dinu Patriciu, fostul său patron de la Adevărul Holding. Patriciu a fost executat silit de Imre pentru suma de 80.000 de euro.

Citeşte şi A murit Doru Stănculescu. Cântăreţul de muzică folk avea 71 de ani

În 2018, într-un interviu acordat revistei Tango, Peter Imre povestea că în urmă cu mai mulți ani a trecut printr-un moment de mare cumpănă. I s-a spus că suferă de boală incurabilă și nu poate avea copii.