Lidia Buble a furat din supermarket. Dezvăluirile şocante făcute de artistă: „Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă”

Lidia Buble a furat din supermarket. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe din România, însă nu s-a bucurat de succes dintotdeauna. Înainte să devină cunoscută, artista a trecut prin momente grele, când a ajuns la Bucureşti.

07 iul. 2022, 10:45
Lidia Buble a furat din supermarket. Dezvăluirile şocante făcute de artistă: „Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă”
Lidia Buble a furat din supermarket

Lidia Buble a furat din supermarket. Acum are o situaţie financiară foarte bună şi îşi permite orice moft. Însă a fost întotdeauna aşa. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, artista a dezvăluit că a trecut prin momente foarte dificile când s-a mutat la Bucureşti. Îi era ruşine să ceară bani părinţilor şi s-a chinuit singură, chiar dacă de foarte multe ori nu avea nici bani de mâncare.

Citeşte şi: Cum arată, de fapt, Lidia Buble, naturală și fără filtre de înfrumusețare. Artista s-a afișat nemachiată FOTO

Lidia Buble a furat din supermarket

Cântăreaţa a mărturisit că nu îi este ruşine să recunoască faptul că erau momente când nu avea nici măcar bani de mâncare. Ca să mai potolească foamea, mergea în supermarketuri şi mânca biscuţi vărsaţi, fără să o vadă nimeni.

Unul dintre cele mai grele momente din  viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. Îmi era atât de ruşine să pun mâna pe telefon, să îl sun pe tati, să îmi dea bani de chirie. M-am înscris şi la facultate, ştiam la ce mă înham. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva. M-am trezit efectiv singură, într-un oraş atât de mare, fără prieteni, fără nimeni.

Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău. Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de transport în comun. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea.

N-am visat niciodată să ajung  aici. Până să devin artist, eu am avut mai multe joburi, am pornit dintr-un cimitir  şi am ajuns pe cele mai mari scene de la noi din ţară„, a declarat Lidia Buble, în podcastul lui Damian Drăghici.

@damiandraghiciofficial Lidia Buble despre mare iubire, eforturile succesului si cea mai grea perioada din viata ei!@Lidia Buble #lidiabuble #damiandraghici #podcastulluidamiandraghici ♬ original sound – Damian Draghici

Deşi profesional îi merge foarte bine, în viaţa personală, lucrurile nu merg aşa cum şi-ar dori. Dorinţa cea mai mare a Lidiei Buble este să întâlnească un bărbat alături de care să trăiască o dragoste asemănătoare cu a părinţilor săi.

Mi-aş dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste atât de frumoasă precum a părinţilor mei. La mine este totul sau nimic. Eu dau totul din prima, nu ştiu dacă neapărat este un lucru foarte bun, dar iubesc intens şi de fiecare dată am luptat pentru ce este al meu şi am luptat să menţin o relaţie sănătoasă şi frumoasă„, a mai spus artista.

@damiandraghiciofficial Mâine vă aștept pe canalul meu de YouTube, să urmăriți un episod nou de #podcast cu un invitat de suflet!@lidiabubletok #lidiabuble #damiandraghici #podcastulluidamiandraghici ♬ original sound – Damian Draghici