Câți bani cere Lidia Buble ca să cânte o oră la nuntă. Suma colosală percepută de artistă

Lidia Buble e una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Printre concerte, piese la radio, mers la studio, repetiții, interviuri, artista își face timp și pentru evenimentele private.

12 iun. 2022, 14:24
Câți bani cere Lidia Buble ca să cânte o oră la nuntă. Suma colosală percepută de artistă

Însă, fiindcă își cunoaște foarte bine valoarea, Lidia Buble cere un tarif care nu e pentru buzunarele oricui pentru o cântare.

Lidia Buble, în vârstă 29 de ani, acceptă să cânte și la nunți, însă cine ia în calcul această variantă e bine să știe că suma nu e deloc mică. Pentru a cânta o oră, artista cere o sumă de 2.600 de euro. Pentru patru ore, prețul ajunge la peste 10.000 de euro.

Lidia Buble cântă de când era foarte mică. În copilărie cânta în biserică, alături de surorile sale și tatăl lor, care e preot. Ulterior, însă, talentul ei a ieșit la lumină și a ajuns să fie cunoscută de o țară întreagă.

Cum a ajuns Lidia Buble în lumina reflectoarelor

„Plângeam continuu când m-am mutat aici. Nu mai puteam să-mi fac nicio poftă. Toţi banii mei se duceau pe chirie şi pe întreţinere. Am vrut ca să fac cursuri de gimanstică. Eu am făcut performanţă în oraşul meu natal. Într-o zi m-am dus cu o prietenă, originară din Roman, la casa de producţie a lui Adrian Sână. Ea îşi dorea să devină cântăreaţă. El m-a întrebat în glumă dacă eu ştiu să cânt. I-am spus că am cântat de mică în corul bisericii. Mi-a spus să încerc. Am cântat piesa Andrei, «dragostea e tot ce rămâne», şi el a rămas cu gura căscată. A fost foarte impresionat şi mi-a zis: «Fetiţă, tu chiar ştii să cânţi!»

Atunci a venit propunerea să trag nişte voci pe piesa «Noi simţim la fel». Melodia era gata de mai bine de un an, dar Adrian Sână nu găsea o voce potrivită. Varianta pe care am înregistrat-o atunci în studio, a rămas cea din ziua de azi. Prietena mea s-a supărat foarte tare. S-a simţit trădată. M-a rugat atunci să-l conving pe Adrian Sână să facem o formaţie de fete, dar el nu a fost interesat şi m-a păstrat doar pe mine. Eu îi transmit acum Laurei să nu renunţe la visul ei şi poate într-o zi vom face o piesă împreună”, a spus Lidia Buble la „Star Chef” de la Antena Stars, unde a fost invitată să gătească.

Citește și Lidia Buble, schimbare radicală de look! Artista a renunțat la culoarea blondă a părului. Cum îi stă acum 

Citește și Lidia Buble nu mai are nici un pic de rușine. Vedeta a dezvăluit cum înjură „pocăiții”