Iulia Vântur, dezvăluiri intime despre relaţia cu Marius Moga. „S-a terminat atunci când trebuia”

Iulia Vântur s-a mutat în India şi are de mai mulţi ani o relație cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan. Vedeta a vorbit, recent, despre unul dintre foştii săi iubiţi din România, şi anume producătorul muzical Marius Moga.

18 iul. 2022, 16:36
Iulia Vântur, dezvăluiri intime despre relaţia cu Marius Moga. „S-a terminat atunci când trebuia”
Iulia Vântur, dezvăluiri intime despre relaţia cu Marius Moga

Iulia Vântur, dezvăluiri intime despre relaţia cu Marius Moga. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite inedite cupluri din showbiz-ul autohton. La un moment dat, povestea de dragoste s-a terminat, dar Iulia Vântur are numai cuvinte de laudă la adresa lui Marius Moga.

Bogdan Vlădău s-a iubit cu Iulia Vântur. Relaţia de care puţină lume ştie: „E un om mișto din toate punctele de vedere”

„Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate. Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult. Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu. Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a declarat Iulia Vântur într-un interviu, conform wowbiz.ro.

Iulia Vântur și Salman Khan sunt gata de nuntă. Au ales destinaţia pentru luna de miere

Iulia Vântur a precizat că are o relație specială și cu Ștefan Bănică: „Îmi e dor de Ștefan Bănică, de glumele lui. E un tip foarte haios. Ne încălzeam cu glume înainte de emisiune. Când mă ia dorul, îl sun!”.