Deciza luată de Narcisa Suciu după ce a fost la un pas de moarte: „Nimeni nu va ști prin ce-am trecut”

Deciza luată de Narcisa Suciu după ce a fost la un pas de moarte. Recent, cântăreaţa a trecut printr-o intervenţie chirurgicală, care a fost neprevăzută, însă, din fericire, i-a salvat viaţa. Chiar dacă nu mai este în spital, nu şi-a revenit complet.

03 aug. 2022, 09:33
Deciza luată de Narcisa Suciu după ce a fost la un pas de moarte: „Nimeni nu va ști prin ce-am trecut”
Deciza luată de Narcisa Suciu după ce a fost la un pas de moarte

Deciza luată de Narcisa Suciu după ce a fost la un pas de moarte. Cântăreaţa a explicat că a avut un apendice perforat și că a făcut septicemie. După operația ce a durat patru ore, analizele de sânge arătau foarte rău, iar artistei a început să i se facă un tratament cu „litri de antibiotice’, calmante și antiinflamatoare, cu rezultate bune.

Citeşte şi: FOTO Cum arată fiica Narcisei Suciu. Daria are 24 de ani şi este studentă

Deciza luată de Narcisa Suciu după ce a fost la un pas de moarte

De acum, Narcisa Suciu a precizat că se va concentra pe procesul de recuperare, motiv pentru care nu va mai urca pe scenă și nu se va întoarce în Finlanda. De mai bine de 10 ani, vedeta locuiește în țara nordică alături de soțul ei și fiica lor. Din cauza problemelor de sănătate, cel puțin câteva săptămâni, va rămâne în București.

Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut. De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat!

Nu se pune problema să mai cânt sau altceva. Nici să mă întorc în Finlanda nu e cazul acum. Voi rămâne la București încă câteva săptămâni, cel mai probabil. (…) Nimeni nu va ști prin ce-am trecut în acea duminică de iulie. Nici eu, până astăzi, nu știu cum am reușit să urc pe scenă și să cânt în starea în care mă aflam!„, a declarat Narcisa Suciu pentru Impact.ro.