FOTO Cum arată fiica Narcisei Suciu. Daria are 24 de ani şi este studentă

Cum arată fiica Narcisei Suciu. Artista se mândreşte cu fata ei, care a devenit o adevărată domnişoară. Cu ocazia împlinirii vârstei de 24 de ani, cântăreaţa a dorit să o surprindă cu un cadou special.

27 mai 2022, 15:59

Cum arată fiica Narcisei Suciu. Artista a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi exprimă împlinirea pe care o simte când își privește copilul care a crescut și de care este tare mândră.

Citeşte şi: Drama neștiută a Narcisei Suciu. „A fost foarte greu. Nu eşti niciodată pregătit!”

Cum arată fiica Narcisei Suciu

Am vrea sa le dam copiilor tot ce e mai bun. Am vrea ca ei sa aiba tot ce noi n-am avut. Am vrea sa nu-i auzim niciodata spunand “parintii mei n-au avut posibilitatea sa…”. De ziua Dariei, în fiecare an, am încercat să-i fac un cadou care s-o surprindă și s-o bucure. La 14 ani i-am făcut contul ei în banca și cardul ei. La 18 ani i-am luat mașină ( un Seat albastru care i-a plăcut foarte tare)… Au mai fost tot felul de excursii, bijuterii, am făcut ce-am putut și ce-am știut mai bine.

Anul asta am surprins-o cu un cadou care se concretizează abia acum, în seara asta: i-am luat bilete la Scala di Milano. Eu n-am apucat încă să vad Milano (dar o să reușesc să-l vad peste trei săptămâni, vă povestesc eu) și nu știu dacă am să apuc sa vad un spectacol la Scala. Însă ea e acolo acum și cu ea e parte din sufletul meu”, a scris Narcisa Suciu pe Facebook.

Narcisa Suciu locuiește de peste 10 ani în Finlanda, alături de soțul ei, Veikko Miettinen. Fiica ei, Daria, este studentă, muncește, și s-a mutat împreună cu prietenul ei la o distanță de 500 de kilometri de părinţii ei.

A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute…

E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria. El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani.”, declara Narcisa Suciu în urmă cu trei ani.